Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Çift ekran kartı driveri sorunu (işlemci/harici ekran kartı)

Yalnızca windows update'in kurduğu güncellemeyle performans alabiliyorum. Ancak update'in kurduğu sürüm 2025 8.aya ait. Dolayısıyla kayıt sekmesi yok ve video kaydı vs. alamıyorum. Ddu ile kaldırıp güncel driveri kurduğumda ise (hem işlemcinin apu'su hem de ekran kartı için aynı tarihte...
  2. C

güncel. işlemci ryzen 5 8645hs, ekran kartı rx6550m. Yalnızca windows update'in kurduğu 8. aya ait güncellemeyle verimli performans alabilmekteyim. ancak eski sürümlerde kayıt sekmesi olmadığından ötürü herhangi bir kayıt alamıyorum.
  3. C

Arkadaşlar selam. Yeni almış olduğum laptopta hem işlemciden hem de harici ekran kartından ötürü çift driver kurulu. Ancak ekran kartı için kurulan driver eski olduğundan kayıt vs alamıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim? Teşekkürler
  4. C

Selamlar hangisini seçerdiniz?

amd'den kastım ekran kartının 3050 karşısındaki performansı açıkçası. Ancak tüm bunların dışında sanırım ilkini alacağım. teşekkürler.
  5. C

2 arada bir derede kaldım açıkçası. üstteki ddr5 vesaire ama amd?
  6. C

https://www.trendyol.com/hp/victus-b82wjea-amd-r5-8645hs-16gb-512gb-ssd-rx6550m-4gb-freedos-15-6-fhd-144hz-notebook-p-928292289?boutiqueId=61&merchantId=106740&filterOverPriceListings=false&sav=true...
Geri