Arama sonuçları: *

1. B

İtopyadan aldıgım sistemi iade etmek istiyorum acil

İade şartlarında test edilmiş sistemleri iade etmiyoruz yazıyor eve gelse cayma hakkım varmı ya da kargodayken
  2. B

İtopyadan aldıgım sistemi iade etmek istiyorum acil

İtopyadan 31 bine arc b580 sistem aldım ilk sistem alışım uygun geldi enayi gibi para verdğimi anladım şuan kargoda yarın teslimata çıkar büyük ihtimal napıcam nasıl iade edicem montaj seçtiğim için iade şansım varmı yardım edersiniz sevinirim zamanım kısıtlı
  3. B

31 bin tl verdiğim sistem iyi mi ?

İtopyadan 31 bin tl vererek intel arc b580 + u5 225f + msi H810m-b goodram 16 gb ddr5 + fsp 650 w kasa + nzxt soğutucu t120 hazır sistem aldım max 32.500 bütçem vardı bu paraya değecek bi sistemiydi daha gelmedi iade mi edeyim merak ediyorum daha iyi bir sistem alınırmıydı
  4. B

Ddr4 mü ddr5 mi sistem toplanmalı ?

Elimde eskiden kalma ramlerim var 16 gb corsairin ddr4 malum ddr5 ram fiyatları ucmus durumda sizce ddr4 sistem kurup işlemci anakartı yüksek tutmak mı ddr5 kurup giriş seviye bir sistem kurmak mı ? Ekran kartı 9060 xt düşünüyorum.
  5. B

36 bin tl hazır sistem önerisi

Hazır kasaların hemen hemen hepsinde aynı problem var psu sorunu. James Donkey gamepower gibi dandik psular koyuyorlar özelleştirmek istesen bile msi corsair gibi markalar yok .
  6. B

40'a cıkamayabilirim ama çıkarsam dediğin gibi ddr5 sistem kurarım 1763910071 İnceHesaptan
  7. B

bütçemi fazlasıyla zorladığımda böyle bir kasa buldum bu fiyata daha iyisini bulamadım daha iyi öneriniz varmı ? İşlemci ilerleyen zamanlarda yükseltebilirim
  8. B

Arc b580 işlemci sorunu devam ediyormu

13 bin civarı rx 7600 dusunmustum lakin oyun perfomansında daha iyi olduğunu gördüm b580'in oyun için almak istiyorum render ile isim yok genellikle hikayeli oyunlar ve cs2
  9. B

Arc b580 işlemci sorunu devam ediyormu

Yeni sistem topluyorum bilgim cok yok bütcem kısıtlı. En mantıklı bu kart gözüktü gözüme r5 5600x ile darboğaz yaparmı ? Driver ile işlemci problemi çözüldümü aktif kullanan varsa yazarsa sevinirim ya da bilgisi olan iyi aksamlar
Geri