Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Yeni topladığım pcyi calistiramiyorum

Hallettik arkadaşlar kabloları psudan çıkarıp baştan taktık sonra da f2 basınca bios falan her şey geldi kurduk pcyi herkese teşekkürler
  2. R

Ram maksimum hızı ayarlama

Arkadaşlar yeni pc topladım ramin kendi hızı 7000mhz gözüküyor normalde özelliklerinde. Ama bu şekilde 4800mhzde çalışıyor bunu frequency settings kısmından 7000mhz e cekip biostan quitlesem sorun olur mu yoksa başka yapılacak şeyler var mı?
  3. R

Hem islemciye hem ekran kartına 8 pinlik taktık 1765279431 Peki şimdi ne yapmalıyız ki o zaman? Pcyi bidaha aynı şekil çalıştırırsak zaten onu deneriz
  4. R

Her slotu denedim. İlk fanlar çalıştığında slot 2 deydi sonra tek tek hepsini denedik turuncu dimm ışığı yanıyor diye ve pc hiç ışık vermemeye başladı artık. 2 ye geri taktık biz de tekrar fanlar dönsün vs diye ama artık 2 de de yanmıyor
  5. R

Akşam 4 gibi eve gidince ederim hocam tek ram var zaten pcde
  6. R

Psu daha dün elimize geldi enermax revolution 1200w 80+ gold 1765270572 Direkt 24 pin kablosunda bir sorun olabilir diye düşünüyorum ben ama
  7. R

7500f işlemci hocam psu değişme şansım yok şuan. 1765270343 Colorful battle-ax b650m white v15 wifi anakart
  8. R

Hocam ramde sorun var diye slotları degisince isiklar ve fanlar calismamaya başladı eski slota taktık gene yok. Sadece psudan bip sesi geliyor açınca psuyu o kadar. Bide anakart kısmında 24 pin kabloya değince vs ramin açılma rgbsi geliyo sonra gidiyo bide gpuda kirmizi led yaniyo. İslemcide...
  9. R

Turuncu dimm ışığı yanıyor yanınca işlemciyle alakası var mıdır ki
  10. R

Evet ramler de anakart da ddr5. Sorun şu ki fanlar vs ramin yerini değişince daha çalışmadı ışık mışık ne varsa gitti sonra eski yerine taktık rami yine yaşam belirtisi yok pcde
  11. R

Baştan anakart dahil herşeyi çıkarmama gerek var mı yalnızca kabloları mı kontrol edeyim? Turuncu dimm ışığı ram diye geçiyor ama rami doğru taktigimiza eminiz yani bi kabloları gözden geciricem gibi çok tedirginim dünden beri bir şey yapmaya da korkuyorum
  12. R

Akşama eve gidince aticam hocam foto. Kafamı şey karıştırıyor ilk başta hiç açılmıyordu. Sonra arkadan kablolarla vs biraz oynadık çoklu priz kapalı olmasına rağmen ram gidip geldi böyle ekran kartının kırmızı ışık gidip geldi. Ardından onlar sönünce çoklu prizi açtık fanlar vs dönmeye başladı...
  13. R

Yeni topladığım pcm açılmıyor. Psu montajını yaptık pcyi çalıştırmayı deneyelim dedik. İlk önce ışıklar falan yanmiyordu fanlar boşta duruyolardı, pcyi çalıştırınca arkadan psunun kablolarla vs oynayinca rame isik gelip gidiyo gpuda kirmizi yanip gidiyodu sonra fanlar rgbler calismaya başladı...
Geri