Arama sonuçları: *

1. S

Acer Nitro V15 Mavi Ekran Sorunu

Acer nitro v15 cihazım da mavi ekran sorunu var cihaz 3 aylık bu 3.mavi ekran sorunu ilk ikisinde sıfırladım gitti bir süre sonra gene böyle oldu bilgisayarı Acer yetkili servisine göndericem halledebilirler mı önceden bilgisayarını bu konu için gönderden veya bu konu hakkında bilgisi olan varmı
  2. S

Trendyol'dan Aldığım Laptop Mavi Ekran Veriyor

Trendyoldan laptop aldım mavi ekran sorunu çıktı bilgisayarı Acer teknik servise yolluycam bir sıkıntı çıkarsa Acer değişim sağlıyor mu yoksa Trendyol satıcıdan mı değişim istemeliyim bu arada alalı 3 ay oldu
  3. S

Laptop Sorununu Teknik Servise Göndermeden Çözme

Galibada teknik servise yolluycam ama Trendyoldan aldım değişim için falan Acer firması sıkıntı çıkarmaz dimmi
  4. S

Önceden 2 kere daha bu sorun yüzünden format attım bunla beraber 3 olucak hocam
  5. S

Laptopumda böyle bir şey oldu ne yaparsam yapim gitmiyor teknik servisi aradım bize gönderin dediler ama laptop ile işlerim var bunu nasıl Halledebilirim
  6. S

Acer Nitro V15 ANV15-41 alınır mı?

Bende de Acer nitro v15 var rtx4050,16 ram ,512 ssd 165hz, 75 watt değeri var watt değeri kötü ama cidden çok iyi lolde ortalama 240-250 FPS alıyorum cs2 de ortalama 180 FPS alıyorum performans modunda aralıksız 7 saat oynadım ama herhangi bir ısınma problemi yoktu ekranın sol tarafı ama sıcaktı...
Geri