Arama sonuçları: *

1. L

Rehber Fiber Altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları

Vallahi ne güzel denk gelmiş bizede turknet gigafiber altyapısı geldi ama izin bekliyoruz diyip duruyorlar 3 aydır sürekli kayıt açıp duruyorum hep aynı cevaplar cem beye yazdım linkedinden bakalım ne olacak
  2. L

Gigafiber kurulum yapılmama sorunu

Evet hala bekliyorum ve randevu oluşturmayı bırakın kimse aramadı bile
  3. L

Türknet Gigafiber hakkında yardım lazım

Ben ttnet ten geçmiyorum zaten turknet kullanıyordum ama gene de sıkıntı yaşıyorum üst mahalleye gelmiş hatta binalara yazı asmışlar fiber adresinizde diye burda tık yok
  4. L

Türknet Gigafiber hakkında yardım lazım

Ben de şuan aynı sorunu yaşıyorum süreç nasıl işledi acaba?
  5. L

Gigafiber kurulum yapılmama sorunu

Adresime 1000mbps GigaFiber altyapı geldi yaklaşık 2 ay önce ve geldiği gibi başvuru yaptım. 2 aydır gelen yok giden yok randevu oluşturan yok. Her aradığımda altyapıda arıza var yok o var yok bu var geçiştirip duruyorlar. Ne yapacağım önerisi olan ya da yardım edebilecek var mı?
  6. L

TurkNet fibere geçiş sırasında arızalı kutu için nereye müracaat etmek gerekir?

Ben ilk başta 100 mbps fiber için başvurmuştum o da galiba türk telekoma aitmiş onda da sinyal yok kabloda hasar olduğu için. 1000 mbps için başvursam mı acaba 200tl fark var emin olamadım. Beklemek de istemiyorum 2 ay oldu zaten hala tık yok.
  7. L

TurkNet fibere geçiş sırasında arızalı kutu için nereye müracaat etmek gerekir?

Binaya 2 ay önce fiber kutusu geldi. Kablolar falan her şey çekildi, 4 5 gün önce de kurmak için geldiler modemi ama fiber kablosunda hasar varmış binaya gelen kabloda onun için yapamadılar doğal olarak. Sorunu çözeceğiz falan filan dediler ama gelen yok giden yok. TurkNet ile konuştum az önce...
  8. L

Yardım Maksimum 1500TL Gaming Kulaklık Önerisi

Çok eskide kalmış konu ama hala yardım istiyorsanız havit gamenote h2002p diyebilirim.
  9. L

1500Tl kablosuz kulaklık önerisi

Bende huawei freebuds se2 var gayet memnunum hiç sıkıntısı yok sadece kulağınız küçükse kulağınıza tam oturmayabilir
Geri