Arama sonuçları: *

1. M

IPhone 13 4gb ram yeterlimi

Hocam tereddüt ediyorum maalesef çünkü benim kasmaya donmya asla tahammülüm yok ve Teknosa da kurcaladığım 13 te biraz donma vardı
  2. M

Kesinlikle kaçak olmaz asla kaçak alınmamalı faturası kesilmiş Teknosa Media Markt gibi güvenli yerlerden alınmalı 1764190883 Hocam ios 1gbdan az ram kullanıyor ve optimizasyon çok iyi vede işlemci halen çok güçlü ginede kasma donma olurmu
  3. M

Yok hocam sadece sosyal medya sahibinden falan kullanıyorum ve Kamera pek umrumda değil yeterli kullanırken donmasın kasmasın 3 4 sene 1764166965 2 sene sora uugulamaları halen kullanabilecez ama güncelleme benim için çok önemli değil yeterki kasma donma olmasın
  4. M

Hocam Max bütçe 35 yani oralara çıkamam ve iPhone 13 işlemcisi halen çok iyi ama 4 ram ile kasmadan donmadan sadece en kararlı güncellemeleri yaparak Instagram YouTube sahibinden falan kullanırım bu parala s25fe var ve onda exynos var o yüzden onunda almak istemiyorum iPhone 13 çok sıkıntı...
  5. M

Sadece kararlı olan güncellemeleri yüklerim hafıza çok dolmaz en fazla aynı anda sahibinden YouTube Instagram açık kalır ginede kasma donma olurmu
  6. M

Yok 1764165558 Yok
  7. M

Yıllardır Android kullanan biriyim ve iPhone 13 almak istiyorum Max bütçe 35k ve 2.el almak istemiyorum ama ben bir telefon alırsam 4 5 sene kasmadan kullanmak istiyorum iPhone 13 te 4gb ram beni tereddüte düşürüyor şimdi sıkıntı olmaz ama 2 3 sene sora kasma olurmu pek oyun oynamam Instagram...
Geri