Arama sonuçları: *

1. M

İntel işlemciyi amd ile değiştirdim internet çalışmıyor?

Anakartımı ve işlemcimi değiştirdim intelden amd ye geçtim ama bilgisayarı açtım internet bağlı gözüküyor fakat Hiçbişey açılmıyor Google veya Steam gibi internet gerektiren şeyler çalışmıyor chat gpt ye sordum iso indirmemi önerdi indirdim şimdi iPhone ama pc ye atamıyorum yardımcı olabilecek...
  2. M

Ddr4 ramda kalıp yükseltme yapmak mantıklı mı

Arkadaşlar elimde h410m h ana kart i5 10400 işlemci ve ez 570 ana kart var ve güncellemek istiyorum sistemi ddr5 ramlari araştırdığımda o kadar paraya bi fps farkı falan almıyorsun çok fazla bende elimde hazır ddr4 ram varken msi b550 ddr4 am4 pcı4.0 destekli ana karta geçip Ryzen 5 5600 işlemci...
  3. M

Amd mi intel işlemci mi daha iyi

Elimde ddr4 i510400 rx570 ki sistem var alalı 4 sene falan oldu yavaştan yükseltmek istiyorum sizce nasıl ve nerden başlamalıyım
  4. M

5. M

9060xt 16 gb uyumlu işlemci tavsiyesi

H410m h anakart i5 10400 rx570 series 16gb ram
  6. M

Bütçe sorunu yok fazla bende şuan hazır sistem var i510400 var acaba alsam darboğaz yapar mı diye düşünüyorum yada biraz para biriktirip direk yeni bi sistem kurmak arasında gidip geliyorum bilgi almak için soruyorum
  7. M

Rx 9060 xt 16 gb almak istiyorum buna darboğaz yapmayacak işlemci ve hangi 9060xt modelini almalıyım asus mu sapphire mi
  8. M

Bu ekran kartlarında sapphire Asus veya nitro dual falan ne oluyor bu isimler ?

Arkadaşlar ekran kartı alacağım birisinde sapphire yazıyor birisinde asus yapıyor ekran kartı modeli bir değil mi veya dual ve nitro yazıyor bunlar nedir bilgi verirmişsiniz?
  9. M

Rx9060 xt h410m h 001 anakarta uyumlumudur

Yani idare etmez mi bi süre ben hikayeli oyun oynuyorum spiderman god of war tarzı rekabetçi olarak Lol ve cs oynuyorum
  10. M

Rx9060 xt h410m h 001 anakarta uyumlumudur

Arkadaşlar bende rx570 var rx9060xt şuanda gayet uygun bi taksit indirimde onunla değiştirmeyi düşünüyorum fakat anakartım h410m h 001 ve işlemcim i5 10400 bunlar birlikte çalışır mı ekran kartı ana karta uyar mı ?
Geri