Arama sonuçları: *

• Users: imZen
  • Order by date
  1. imZen

Yardım Gaming gecesi aynı adrese birden fazla sipariş alınır mı?

başlıkta tam açıklayamadım. şunu soruyorum, kuzenimle gaming gecesindeki 1 tl lik kulaklığı alacağız ama ikimizde aynı adrese sipariş verirsek sıkıntı yaşar mıyız şu yüzden soruyorum bir kişiye sadece bir stok veriliyor adresden sıkıntı çıkar mı
  2. imZen

🔥UNLOST'UN YENİ PC SİSTEMLERİ YAYINDA !🔥

peşin almak beni çok zorluyor taksit olayı iyi oluyor da işte sistemdeki parçalar çok kararsız bıraktı
  3. imZen

sende mi yks giriyon... Allah yardımcımız olsun umarım güzel sonuçlar elde edersin başarılar
  4. imZen

sorup öğrenilir, yanlış gelir mi bilmem satıcı ile alakalı bir durum ve evet 6 ay taksit mükemmel
  5. imZen

videonun 2:05 dakikasında söylüyor numara üzerinden satıcıyı arayıp parça değişimi yapabiliyormuşuz 1750446866 fena durmuyor yorumunuz nedir https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rx9070xt-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85092943?magaza=gamers-arena özellikle...
  6. imZen

keşke özelleştirme yapabilsek 1750446459 haklısın beni tek cazip eden 6 ay taksit olması 1750446557 gamers arenayı arayıp parça değiştirebiliyormuşuz sanırım nasıl bir fiyat farkı olur emin değilim
  7. imZen

https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rx9070xt-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85092943?magaza=gamers-arena#unf-inst 6 ay taksit olmasına rağmen fena değil gibi anakartı beğenmedim tek slot m2 ssd yuvası olmasından dolayı ama idare eder psu ve sıvı soğutucu...
  8. imZen

❌İndirim Bitti! Gigabyte M27U 4K 160 Hz (OC) Monitör 13.999 TL

3070 var şuan yeni sistem alacağım hayırlısıyla hala karar verme aşamasındayım muhtemelen 9070xt belki 5070ti
  9. imZen

2k monitör bakarken 4k almış oldum umarım sıkıntı yaşamam çok teşekkürler
  10. imZen

stok tükenmiş ağlicam
  11. imZen

IOS 2025'te iPhone 12 almak, hala mantıklı mı?

o zaman mantıklıymış hepsi internet üzerinden
  12. imZen

PC HOCASI-GG15 SİSTEMİ ÇIKTI

haklılık payı var
  13. imZen

Çözüldü✓ BU KLAVYE ALINIR MI ?

yüksek ihtimalle izlemişsindir ama yine de atmak istedim içimde kalmasın 1750278297 hayırlı olsun şimdiden
  14. imZen

aradığınız özelliklerde bir tek bu klavyeyi bulabildim rk n80 (tam beyaz değil maalesef) bunun sesi senin seçtiğine nazaran bi tık daha yüksek ama bütçen varken asus u alman daha iyi olacaktır kalitesi her yönüyle daha yüksek ve neredeyse hiç sesi yok aşık olunacak klavye diyebilirim
  15. imZen

low profile ve kablosuz olması şart mı büyüklüğünün nasıl olmasını istiyorsun?
  16. imZen

İzopropil Alkol kullanan var mı?

bir anlığına organik kimya sorusu sandım beynim sulandı valla sınav bitse de kurtulsak
  17. imZen

Tmm 1750275169 meraktan soruyorum sizin düşünceleriniz neler
  18. imZen

işlemcinin 2k ve 4k da pek bir artısı olmuyor (AAA oyunlarda-spiderman hariç) bunun yerine 5070ti sistem alırım
Geri