Arama sonuçları: *

1. B

AOC MONİTÖR YAZILAR VE FONTLAR ÇOK KÖTÜ

Hocam ancak bunu cekebildim 2 resim arasindaki farka bakarmisin. Tüm metinler bu sekilde oyunda ve masa ustunde
  2. B

Fotograf alinca yapay zeka otomatik duzeltiyor en net aciklayabilecegim bu fotograf aynisi.alttaki gbi olmasi lazim ama bende üstteki gbi bütün yazilar. Sanki cözünürluk en dusukte gibi yazilar net deil pixeller birbirine girmis gibi
  3. B

Denedim sayın hocam. Resetleyince girebiliyorum sekmelere ama hic biri duzeltmedi. Yazilar cok kalitesiz duruyor oyun icindeki yazilar nerdeyae ic ice girmis gbi. Çözunurluk yok gibi 1764328129 Hdr yi acip kapattim her turlu denedim hocam. Nvdia cozunurluk herseyi denedim. Yeni bir dpp kablosu...
  4. B

Valla orda hic birsey bulamadim hocam tum ayarlari yapiyorum 3 gundur ugrasiyorum ama acaba dpp kablosundami sorun. Monitörün menusunde renk ayarlari ve görüntü iyilestirme kismina giremiyorum direk bi sonrakine atlatiyor
  5. B

Hocam bu programa gerek kalmadan normal halinin duzgun olmasi gerekmiyormu? Daha yeni aldim ürünü problemin esas kaynagini merak ediyorum
  6. B

Oyun icerisinde de etkisi olurmu?
  7. B

Yazdim ordan ayar yaptim ilerleyerek sonuç yok hocam
  8. B

Arkadaşlar merhaba. Aoc 25G3ZM/BK marka monitor aldim dpp kablosu ile baglanti sagladim. Fakat yazılar fontlar görselde üştteki gibi çok kalitesiz ve net degil. Monitörün ayarlarina girdigimde bazi kisimlar gri ve oralara girilmiyor otomatik olarak atliyor. Youtube de videolarda yazilar falan...
  9. B

Rehber AOC G-Menu Monitörü Görmeme Sorunu Çözümü

Hocam merhabalar. Bende aoc 25G3ZM/BK model monitör aldim. Ama hic driver falan kurmadim. Ve oyunda youtubede yazilar resindeki gbi kalitesiz sanki. Monitör menüsünde bazi ayarlar gri sekilde ve oralara giremiyorum direk atlıyor otomatik olarak. Dpp kablosuyla baglaniyorum anlattiklarinizi...
Geri