Arama sonuçları: *

• Users: SemAI
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Anakart çöp mu oldu?

düzeltip demişsiniz hocam benim demek istediğim yerinde fırladı, o parça anakart üzerinde yok şuan yerinden fırlayan parçayı anakarta tekrar takabilir miyim?
  2. S

kırılmamış mıdır hocam? takılabillir mi oluyor bu mandallar ben kırıldı diye düşündüm
  3. S

sizinki daha doğrusu hocam 1 2 gün uğraştım çok şükür çalışır hale geldi pc :) youtube vs bir şekilde yapabilrim diye düşünmüştüm
  4. S

edit: çalışıyor
  5. S

tamamdır hocam, teşekkürler, anakartta da 1pin kırıldı sandım arkasındakiyle bitişik hale gelmiş, cımbızla düzenlemeler yapıp taktım bakalım çalışır umarım
  6. S

fotodan belli olmuyor hocam pinler yamuldu ve 1 pin kırılmış 1767725768 usb değişimi kolay derken çaresi nedir, ilk kez pc kuruyordum söve söve pişman olmama az kaldı
  7. S

msi b650 gaming plus anakart almıştım ekran kartını yerleştirip çıkarırken mandal ı kırdım, hadi o çok öenmli değil ama en son usb 3.0 portunu anakarta takarken, yeri kötü ... pinleri yamulttum ve 1 pin de kırılmış Garantisi var ama kabul etmezler amazondan almıştım ne yapabilrim?
  8. S

Çözüldü✓ Psu ile kasa uyumsuz olabilir mi?

hocam burda kasa fanı yukarı bakıyor ve delikler denk geliyor, ikinci fotoda fan aşağı bakıyor ama delikler denk gelmiyor tamam hallettim hocam, fan yukarıda olacak şekildeymiş ben yanlış anlamışım fan yukarda derken ekran kartına bakacak şekilde
  9. S

Çözüldü✓ Psu ile kasa uyumsuz olabilir mi?

Kasa nzxt h5 flow psu [H2...
  10. S

Çözüldü✓ Anakartın her deliğini kasaya vidayla tutturmam mı gerek?

2 boş kısım var oraya bir şey denk gelmiyor sadece 5 boşluk vidaladım 1 de anakartın ortasına kasadan giren bir standoff var, orası vidalanmıyor, sabitleyici sanırım 6 bağlantı kullanmış oldum, doğrudur değil mi?
  11. S

@Styx @bahtsızkarakter biraz araştırmıştım da ilerde sorun olmaması, anakartın yamulmaması vs için her deliği vidalamak iyi olur yazıyordu, emin olamadım
  12. S

o 2 anakart deliğinde standoff yok aslında, problemim bu, sanırım orda da standoff olması gerekiyormuş? ama kasada o delikleri denk gelecek standoff yok sadece boşluk var
  13. S

Anakartta 8 boşluk var. 6 sı aynı - 2 si aynı boşluk, 6 sı aynı dediğim kısımlara vidaları sıktım ama 2 tanesini boş bıraktım, 2 tanesi uzun vida, anakarttan ittirince kasanın da arkasına geliyor ve anakartta da tamaman yapışmıyor yani havada kalıyor çünkü vidanın yüzde30 40 kısmı...
  14. S

İşlemci soğutucuyu nasıl monte ederim?

macun soğutucunun neresinde X şeklinde bir malzeme var ve altında iki tane karşılıklı yapışkan var onun altında macun var sanırım ama internetten izlediğim videolarda bu X parçası kimsede yok, herkes işlemciye macun sıkıp soğutucu termal fan ı montelemiş, bendeki X parçası sanki termal fanın...
  15. S

İşlemci soğutucuyu nasıl monte ederim?

Beyler ilk pc kurulumu yapıyorum Anakartım msi b650 gaming wifi, işlemci ryzen 5 7500f, işlemci soğutucu assassin x120 refined se plus çift fanlı işlemciyi takıp plastiği çıkardım, şimdi nasıl yapacağım? Soğutucunun altında termal macun olduğundan işlemciye termal macun sıkmayacağım değil mi? ve...
  16. S

❌İndirim Bitti! Migros Zeytinyağı indirim var

bence de yanlış bilgilendirme yapmayalım, riviera zeytinyağı zeytinyağı olmadığı deniyor.. yüksek sıcaklık vs hikaye zaten zeytinyağını aşırı yüksek sıcaklıkta pişirmeyin diyorlar bu doğru ama riviera zeytinyağı değil onu hiç kullanmamak gerek zeytinyağı sızma zeytinyağı olmalı, riviera dan...
  17. S

riviera mümkünse hiç kullanmayın hocam, sızma zeytin yağı daha sağlıklı olan
  18. S

https://www.migros.com.tr/1-l-zeytinyaglarinda-ayni-urunden-2-al-1-ode-l-bbc8bcd
  19. S

🔥İndirim Maylo 3 Adet 32li Tuvalet Kağıdı 507₺

teşekkürler ekledim, bugün sipariş geliyor
  20. S

Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

migrosta 5 litre ikili alımda tanesi 375 tl ye geliyordu birkaç gün önce, belki bitmiş olabilir
Geri