Arama sonuçları: *

1. E

Game garaj sistem reset atma sorunu?

Video çekip teknik servisin numarasina at. Tekrardan yollamanı isteyeceklerdir muhtemelen
  2. E

Ramdeki hatayı tespit edip tekrar servise yolladim ve ram değişimi yapıldı sorunum çözüldü. Belki faydası olur occt testine sokmayı dene stability test basta olmak üzere
  3. E

0 Sistem Yavaş SSD Yazma Hızı ve Reset Atma Sorunu(Game Garaj Elite S35)

Benim sorun ramlerdenmiş değişimi sağlandı sorunsuz şuanda
  4. E

Gamegaraj elite s6 restart sorunu

sonuç alabildiniz mi? bende de aynı sorun mevcut 4 aydır çözüm bulamadım
  5. E

0 Sistem Yavaş SSD Yazma Hızı ve Reset Atma Sorunu(Game Garaj Elite S35)

reset atma sorunu bende de mevcut halâ sorun devam etmekte mi ? ben de gamegaraj üzerinden almıştım. Bios üzerinden bir çözüm bulabildin mi? Occt testlerinde 6 testin 3'ünde Ram hatası aldım.
  6. E

düzeltme: tarayıcı kapalıyken de denedim ve sonuç yine aynı ram hatası veriyor sen de Occt stability testine sok bakalım sende ne hata verecek
  7. E

OCCT testi yaptım stability testte RAM hata verdi. Arkada tarayıcı açık olduğu için hata vermiş olabilir diye düşündüm. tarayıcı kapatıp denedim hata vermedi. Tarayıcı ile alakası var mı bu durumun 5 test yaptım 3ünde tarayıcı açıktı tarayıcının açık olduğu testlerin 2sinde hata verdi. Benchmark...
  8. E

Maalesef daha çözüm bulmuş değilim çözersem tekrar yazarım
  9. E

Evet hepsi güncel bios dahil
  10. E

Valla tekrar servise yollayacağım. Geri yollarlarsa ayıplı üründen dolayı tüketici haket heyetine başvuracağım
  11. E

Minidump Dosya Analizi, Anlayan biri yardımcı olabilir mi sorun nedir?

************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true NonInteractiveNuget : true AllowNugetMSCredentialProviderInstall : true...
  12. E

aynı sorun bende de var 4 ay önce aldım. Aynı özellikte bilgisayarlarımız sadece 16gb ram var benim bilgisayarda ekran kartı ti değil 5060 düz. Sürekli resetliyor. Garantiye yolladım donanımda sıkıntı yok diyip format atıp yolladılar. Windows Olay görüntüleyicisinde KernelPower Hatası alıyorum...
Geri