Arama sonuçları: *

1. T

PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

Kafanızın rahat etmesi için farklı bir psu takıp test edin en net çözüm olur
  2. T

Çözüldü✓ Bilgisayar Yeniden Başlatma Sorunu

Yok hocam farklı sistemde sorunsuz çalışıyor anakartımda çalışmıyor sadece
  3. Asus Dual RTX 5050 8GB Ekran Kartı

Comment by 'treoster' on the classified ad 'Asus Dual RTX 5050 8GB Ekran Kartı'

Hocam 10.000tl düşünür müsünüz?
  4. T

Şuan single rank ram taktım ve sorunlar çözüldü gibi dual rankta sorunlar yaşıyorum
  5. T

PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

Cw çoğu üründe vardır hocam zararını görmedim. fanları durdurup tek tek hangi parçadan geldiğini ayırt etmeye çalışabilirsiniz belki ekran kartınızdan geliyordur.
  6. T

Oyun sırasında ekranım siyah ekran

Ekran kartınızın modeli nedir?
  7. T

X570 gigabyte ud R7 5700x Sistemimde yeniden başlatma veya uyku moduna aldığımda görüntü gelmiyor ta ki fişi çekip yeniden açana kadar windows ile olduğunu sanmıyorum sorunun biosta f10 save yaptığımda yeniden başlatıldığındada aynı şeyi yapıyor ramden olduğunu düşünüyorum. single rank ramlerde...
  8. T

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420mm RGB Sıvı Soğutucu 🔥3.351₺

R7 5700x 140-150w oc cpu burner testinde max 80leri gördüm. 1769667419 Üst kısıma 360 a kadar sığıyor eğer ki ön üst fanı feda edip biçerseniz anakartın vrm soğutucusu da denk gelmiyorsa 420yi de sığdırabilirsiniz.
  9. T

Anakart Post Yapmıyor Acil yardım

Bu Görüntü vermediği zamanlar CPU fanı bir süre dönüyor ve ardından duruyor Ekran kartı fanları dönmüyor
  10. T

Anakart Post Yapmıyor Acil yardım

X570 Gigabyte Ud modeli anakartım windows içerisinden yeniden başlatma ve bios içerisinden ayar yapıp yeniden başlatma yaptığımda post yapmıyor İşlemci ryzen 7 5700x Rx 6900xt psu 16 gb trident z 3000mhz Xmp veya oc ayarı yok boş stok ayarlarda dahi restart attığımda görüntü alamıyorum...
  11. T

Darkflash Dk431 Kasaya 420mm Sıvı Soğutma Taktım.

Yeni gördüm sorunuzu. Evet kullanıyorum oyunlarda 50 derecelerde geziyor %20 pompa seviyesiyle pompada zorlanma sesi yok gayet serin çalışıyor bir daha olsa bir daha yaparım yani.
  12. T

Rx 6700xt furmark testi nasıl?

Evet orası öyle zamanı gelince değişmek gerek ama dediğim gibi şuanlık kullanılabilir :D
  13. T

Hala kullanılabilir olarak görüyorum bu ekran kartını
  14. T

hotspot 91 fan %50 fotoda senin kartın fps değerleri nasıl?
  15. T

bir önceki sayfada benim ekran kartımın furmark testi var yorumlayabilirmisin yetkili birine benziyorsun :D
  16. T

Hocam bakımda yapılması lazım fakat fotodan anladığım kadarıyla fanlar o ısıya rağmen kendini yükseltmiyor düşük rpmde takılıyor
  17. T

Hocam kartın üstünü sağını solunu kontrol edermisiniz bios switch mevcutmu kartta acaba silent/performance gibi anlamları oluyodu switch yönlerinin. Varsa sakın pc açıkken değiştirmeyin bu arada kapatıp değiştirin yönleri
  18. T

Hocam fan değeri düşük değilmi sizcede
  19. T

PLA filament önerisi

Merhabalar uygun fiyata PLA Filament arayışım var önerileriniz varmı? BambuLab A1 Kullanıyorum.
Geri