Arama sonuçları: *

1. ilbeyy6

Clash Royale klanimiza bekleriz 3 kişiyiz

Merhaba arkadaşlar clash royale klanimizda şuan 3 arkadaşız eğlencesine açtığımız bir klandi vs falan atıyorduk klan az kişi olunca çok sarmadı aramıza yeni arkadaşları bekleriz kupalarimiz yüksek zaten bağışlar bol olur. Samimi bir ortam oluşmasını istiyoruz...
  2. ilbeyy6

Peak oynayacak eleman arıyorum

yaşım 19 samimi saygılı peak oynayacak arkadaşlar arıyorum DC: ilbeyy6
  3. ilbeyy6

Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl?

maraşta bazı tandıklar var iyi falan dedilerde lafta kalıyor bazı şeyler
  4. ilbeyy6

bende hataylıyım sırf o yüzden hatayı tercihlere eklemedim o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum maraş falan o kadar kötü değildir inşallah hayırlısı artık. teşekkür ederim
  5. ilbeyy6

Vpn ile E devlete girmek sorun teşkil eder mi

merhaba arkadaşlar bilişimden veya bu işlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi ? arkada vpn açık kalmış babamda e devlete girmiş ıp adreslerine girdim orda da vpn ile girdiği için farklı ip adresleri gözüküyor bir sıkıtnı olur mu acaba? protonVPN kullanıyorum bu arada
  6. ilbeyy6

ciddi misin hocam ya ne yapmak lazım bende bilmiyorum
  7. ilbeyy6

Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl? arkadaşlar çevrenizde veya siz okuyorsanız o bölgede yaşıyorsanız bilgi verebilir misiniz birde depremden sonra kahramanmaraşı da merak ediyorum sütçü imamda ulaşım ve yurt sorunları var mı? hatta bu üç üniversite için varsa genel...
  8. ilbeyy6

Dead by daylight ve ready or not oynayacak arkadaş arıyorum

dead by daylight ve ready or not oynayacak muhabbeti saran arkadaş arıyorum discorddan veya steamden iletişime geçebiliriz
  9. ilbeyy6

Oyun Arkadaşı Arıyorum

yasaklandığından haberim var da bilgisayara girmiyordum yks çalıştığım için şuanda da açılıp açılmadğını bilmedğim için yorum yapmak istemedim girmeye çalıştım bende açılmadı demekki hala kapalıymış
  10. ilbeyy6

Oyun Arkadaşı Arıyorum

steamden ekledim kanka dc giremiyorum yasaklandı mı yks maduruyum kusura bkma .D
  11. ilbeyy6

Minecraft oyun arkadaşı

ben gelebilirim aga ama cıvıtma olmazsa birsüre sonra cıvıtılıyor çünkü. çok da iyi oynayamıyorum mc yi fps oyunlarında daha iyiyim haberin de olsun yine uyum sağlarım ama
  12. ilbeyy6

Oyun Arkadaşı Arıyorum

yok aga şuan the forest minecraft ron birde dead by daylight yüklüyorum bunlar var
  13. ilbeyy6

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Ready Or Not ve Dead by daylight oynacak arkadaşları arıyorum şuan readyornot yüklü dead by daylight yeni yükleyeceğim daha önce hiç oynamadım belli saat planlayıp o satte girecek muhabbeti düzgün arkadaşlarlarla girmek istiyorum steamden eklerim haberleşiriz
  14. ilbeyy6

Ekran kartı vram usage aşımı

merhaba arkadaşlar tom clancy ghost recon breakpoint oynuyorum benim vram 3900 mb olarak gösteriyor(3.9 Gb) oyunda high grafiklerde 4500 mb (4.5gb) kullanıyor ama yine de oynamaya devam edebiliyorum mediuma alınca tost makinesi gibi oluyor highda bile tatmin etmedi de vram usage bu kadar...
  15. ilbeyy6

Hangi diziyi izlemeliyim dizi önerisi

valla kral adamsın daha az önce açtım sopranosu hissetmişsin demekki <3 bir yarım saat falan izledim ilk bölümü ama terapist ayağı falan vardı sıktı biraz izlemeye devam edeyim mi
  16. ilbeyy6

Hangi diziyi izlemeliyim dizi önerisi

arkadaşlar merhabalar breaking bad ve the walking dead hayranı birisiyim ve bu dizileri iki kere izledim artık aynı şeyleri izlemek istemiyorum peaky blinders izledim hoşuma gitti ama o kadarda sarmadı bana öyle bir dizi önersisi yapın ki izlediğim zaman evet üçüncü favori dizim bu ya diyeyim...
  17. ilbeyy6

Hangi oyunu almam gerektiği konusunda kararsızlık

merhaba arakadaşlar steam yaz indirimlerinde güzel şeyler var fakat hangi oyunları almam gerektiği konusunda kararsızım rdr2,ready or not,the forest,forza horizon,dyingh light gibi oyunlar var ama onlarda artık zevk vermiyor biraz daha farklı oyunlar oynamak isitiyorum lethal company,lock down...
  18. ilbeyy6

Among us mobile inmiyor

Among us play storeden indirmeye çalışıyorum yüzde yüzde takılıyor yeniden başlattım telefonu olmadı mobil veriyle de denedim değişen bir şey yok telefon modeli redmi note 8 hafıza da yeterli başka bir oyun indirmeyi denedim indirdi
  19. ilbeyy6

Birisinin telefon numarasının kime ait olduğunu görme nasıl yapılır?

konuştuğum kızın numarasının kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum nasıl yaparım? Ad soyad alsam yeterli bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eski sevgilim veya arkadaşım çıkmasın sonra .p :D
Geri