Arama sonuçları: *

1. U

Basit işler için MacBook alınır mı

Yeni MacOS güncellemelerinden sonra tabletle de istediğiniz verimi alabilirsiniz belki, deneyin bence fakat illa laptop almak istiyorsanız kesinlikle öneririm. Uzun ömürlü, taşıması kolay, tasarımı güzel macbookların.
  2. U

Hata oldu silin lütfen

Kullandığım en güzel teknolojik ürün diyebilirim macbook'a çok rahat kullanımı (ilk aldığımda @ işareti yaparken sekmeleri kapatmak hariç)
  3. U

Hata oldu silin lütfen

Ben de aynı düşüncedeydim ve aldım, bir hafta sonra sattım. Dizi,webte dolaşım vs. daha kolay geliyor laptopta(Macbook air kullanıyorum)
  4. U

55-65K Bütçelerle 2K Oyun Oynatabilecek Sistem Önerisi

55-65K aralığında sadece Oyun oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum, taksitli olması çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum aciliyetim yok ama yılbaşından sonra fiyatların ne yapacağından emin değilim.
  5. U

🔥İndirim MSI MAG 244F 200 Hz 0.5ms Monitör - 4.599 TL

242F ile 244F arasında ne fark var? çok bir fark var mı aynı fiyatlar ikisi de.
  6. U

Adidas F50 Messi Krampon 1750₺

sporthink diye bir site var(link paylaşmak vs ne kadar sıkıntı bilmediğimden ismini yazdım kolayca bulursun), ben oradan aldım şu anda da bazı modeller indirimli. Haftada bir halısaha vs yapıyorsan league yeterli. Pro modeli alırsan uzun süreli kullanırsın, Club sakın alma 1 yıl içerisinde...
  7. U

DA-Friday Sistemi RAM Sorunu

İnternetten araştırdım biraz ben de galiba anakartla alakalı :( şimdi 5600 yaptım öyle kullanıyorum
  8. U

hayır yapmadım, şimdilik windows yüklemeye geçtim. bu bitince bios güncellemesi yapayım. Yanlış görmediysem 31 Mart 2025'teki bios sürümü. Deneyip tekrardan yazacağım.
  9. U

Merhaba arkadaşlar, Bugün sistem geldi kurulumu yaptım BIOS ekranında Memory seçeneğini XMP yaptım ardından devam edince Memory Overclock Failed hatası alıyorum. Stok 4800de çalışıyorlar ben 6000 yapmak istedim böyle oldu. Onun haricinde ilk defa kuruyorum, Ayarlarda önerdiğiniz şeyler var mı?
Geri