Arama sonuçları: *

1. A

2000 TL Civarı Klavye Önerisi

wraith w60
  2. A

Yardım 5070 Ekran Kartimda Birden Fazla Monitor Kullaniminda Sıkıntı yaşıyorum

Kapalı diye hatırlıyorum laptopu açınca bakayım
  3. A

Öneri 2k 27inç monitör önerisi

https://app.hb.biz/p6Hsr8BwYJfu
  4. A

Surekli boyle girip duruyor 1764521753 Driver Kaynakli oldugunu dusunuyorum ama en guncel driver kurulu Nvidianin gene guncellicem diye bozmus olma ihtimali yuksek cunku studio driverlarinda oyun daha stabil calisiyor 1764521780 Daha donanimli olan birisi bana yardimci olursa cok mutlu olurum
  5. A

Video atilmiyormus 1764521214 Ama ara sira boyle gri seyler grip duruyor ozellikle oyun oynarken
  6. A

Kabloluk bir sorun değil denedim zaten de kabloluk bir sorun olsa ana ekranda da glitchlenme olmazdi mevcut olarak ugreenin bir kablosunu kullaniyorum 1764520399
  7. A

Selam arkadaşlar ben Laptop kullanicisiyin 5070 Ekran karti birden fazla monitörde ekranda Glitchlenmeler yapiyor ne yaptiysam gecmedi yardimci olabilir misiniz
Geri