Arama sonuçları: *

1. BPloxy

Nothing 3a pro alınır mı? islemcisi yeterlimi?

çok fazla telefon arastrırması yaptım nothing markasının tasarımını çok sevdiğim içim onun kulaklığını ear(a) aldım ve bir sorun olmadı gayet güzel simdi telefon olarak nothing 3apro almayı düsünüyorum alıp bir sıkıntı yasayan varmı veya kötü bir tarafı? ve fiyatları artarmı ben kulaklığı...
  2. BPloxy

HP-M24fw monitörüm ısınmadan açılmıyor ama?

1 yıl önce monitörüm kısa ayında 1-2 defa ekranı bir kısmı aydınlık bir kısamı karanlık kalmıstı kapat aç yapınca düzewlmisti bu yıl monitörün yanına buz dolabı geldi ve çok soğukta takılmaya basladı ve ekranımın artık açılması 5 dakikalara çıktı her gün artı ve artık saç kurutma makinesi...
  3. BPloxy

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

eskiden kulandığım kulaklığım : https://www.trendyol.com/gamepower/raijin-rainbow-7-1-surround-gaming-kulaklik-p-184826639 yeni aldığım İEM ...
  4. BPloxy

Öneri 2-2,5k bandında gaming kulaklık önerisi İlk defa alacağım yardımcı olursanız sevinirim

bence İEM kulaklıkları arastır kulak içi oyuncu kulaklığı
  5. BPloxy

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

açıkçası tamamını okumadım ben suanda kulak içi bir oyuncu kulaklığı alıyorum bence alısık değilsen çok hafif rahat bir kulaklık seçmelisin ben 8 yıldır sadece kulak üstü kulaklık takıyorum ve çok ağrı yapıyor bu yüzüden zaten İEM kulaklık aldım bence sende bakabilirsin daha dün siparis etim...
  6. BPloxy

4000 TL Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Anker Liberty 4 NC ben bu kulaklığı baya arastırdım normalde bunu alıcaktım ama onun yerine nothing markasını denemek istedim nothing ear (a) aldım gayet mutluyum aldığım zaman daha ucuzdu ankerden simdiki fiyatları fırlamıs diye biliyom 1769444432 fiyat analizinde gördüğün gibi zaten CMF çok...
  7. BPloxy

Yardım Oyuncu Koltuğu Seçimi

merhaba ben senin baktığın tarza bir sandalye aldım ve hiç memnun kalmadım bunu deniyebilirsin https://wraithesports.com/products/spyne-oyuncu-koltugu?variant=49563920957633 evet ön siparis ama normal alsanda böyle bir zamanda gelir büyük ihtimal ailen alıyor benim ailem böyle sitelere hiç bir...
  8. BPloxy

IEM Kulaklık Önerisi

bu gün aldım bu kulaklığı henüz gelmedi nasıl kulaklık ses kalitesi mikrofon kalitesi?
  9. BPloxy

Fiyat performans klavye önerisi ihtiyacım var

sadece git wraith a bak çok iyi ürünleri var reklam felan değil klavyemde mousemde ve daha bu gün aldığım İEM kulaklığımda wraithin yerli marka
  10. BPloxy

Sanırım bilgisayarıma malware bulaştı ne yapmam lazım

hiç uğrasma sıfır bir usb de formatı çak usb kulanma bidaha ayrıca windows r yapıp mrt yazıpta farklı bir tarama yapabilirsin sana önerim windows defenderdan çevrim dısı taramada yaptır
  11. BPloxy

Çözüldü✓ Nnnn

windows l ye tıkla sifreyi giridkten sonra bir daha gir sifreyi
  12. BPloxy

Cs2 övgü satın almak ban sebebi mi?

yapıyp ban yiyeni görmedim internete bir sürü video var bence çok hile geliyosa denenir
  13. BPloxy

CS 2 övgü satışları gerçek mi

ayrıca övgü botu islem bittikten sonra etki etmeside uzun sürüyor diyolar açıkçası ben hatırlamıyorum etkisi oldumu ama internete test videoları var
  14. BPloxy

CS 2 övgü satışları gerçek mi

evet gerçek ama 90.000 övgünün gelmesi 1 hafta felan sürer hızlı olmaz böyle islemler ben 600 övgü almıstım sanırım bir kaç saat açık bırakmam gerekti oyunu itemsatısta güzel sitedir
  15. BPloxy

Yardım God of war goruntu ayarlari helppp

büyük ihtimal amd uygulamasında açtığın bir ayar yüzünden fotoğrafta kareleri tam göremedim ama bende amd bazı ayarları açınca kare kare oluyor bütün ayarları kapa tek tek aç dene
  16. BPloxy

Yardım Wraith evoX IEM Kulaklık

neden?
  17. BPloxy

Wraith IEM kulaklık önerisi

Wraith in 3 kulaklığına baktım beğendim ama IEM kulaklık hakında çok az sey biliyorum masaüstü bilgisiayarımda ses kartı olup olmadığını bile bilmiyorum ses kartınında ne oılduğunu bilmiyorum ama bilgisayarımda 3.5 mm kulaklık girisi ve mikrofon girisi var beğendiğim 3 kulaklık var dedğimi gibi...
  18. BPloxy

Yardım Gamepad İçin %8 ölü bölge hatası yüksek midir?

bende 8 bit ultimate 2c wukong kulanıyorum 2. el aldım alan kisi fisiyle birlikte verde 1 ay kulanmıs daha 23 ay garantisi var baya oynadım hiç bir sorunu yok ama böyle ayrıca ben bu kolun sarjının full olduğunu nerden anlicam bi gün boyunca bilgisayara kablosuyla bağlı kaldı
  19. BPloxy

2. el 500GB ssd takınca pc donuyor

merhaba 2. el dediğm yıllarca dis üstü bilgisayarda kulanılmıs 500 GB lık 5200rpm bir ssd vardı yavasladığı için değistirmistim diz üstündeki ssd yi masaüstü bilgisayarıma ubs ile bağladım tabi bu bağlamadan önce bir kaç ay hiç kulanılmadan durdu hataya geleyim bilgisayarı açarken ssd takılı ise...
Geri