Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

reis yeni kod yok mu 1 tane çalışan paylaşsan sevabına
  2. E

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

yok mu abiler kardeşler 1 tane aktif kod flaş indirim bitmeden alabilsek iyiydi 40 dk kaldı 😐
  3. E

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

microsoft ve linkedin nedir hocam yandex aiden alınan promosyon kodlarından farklı bir kampanya mıdır bahsettiğiniz ?
  4. E

🔥İndirim XİAOMİ 15 T PRO 512gb 38.485tl

arkadaşlar anlamadığım için soruyorum bu server kayıtlı cihazlara banka uygulamaları vs... kurulabiliyor mu ve güvenli mi , bu server kayıtta başka bir telefonun imei nosu mu ekleniyor ileride uygulamaların güncellemesinde sorun olur mu ve en önemlisi server kaydı yapan kişiler telefona uzaktan...
  5. E

🔥İndirim 4 Kitap 99 TL

yine 22 kasımda 4 kitap 99 TL ve 29 kasımda 10 kitap 150 TL kampanyaları olmuştu o zaman aldıklarımı aşağıya ekliyorum fikir vermesi açısından , kötü kitap çıkmadı hiç içlerinden bunlardan kampanyada olan değerlendirebilirsiniz
  6. E

🔥İndirim 4 Kitap 99 TL

konu sahibi arkadaşa teşekkürler faydalandık 🤚
  7. E

Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

eskiden öyleydi hocam popüler olduktan sonra eski beypazarından eser yok ne gazı kaldı ne eski tadı bundan 10 sene önce beypazarı ve diğerleriydi şimdi sıradan bir maden suyu oldu mecbur kalmadıkça almıyorum asla
  8. E

Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

bulabilirsiniz a101'de kınık soda 20 tanesi 100 TL 6'lısı 30 liraya geliyor bazı şubelerinde epey stok var birkaç ay öncesinin katolog ürünü yakınınızdaki bir mağazanın yetkilisine sorun stok olan yeri söyler size , tad olarak beypazarına muadil diyebilirim ( favorim 250 ml tombul şişe sarıkız...
  9. E

❌İndirim Bitti! TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

kampanya çok yerde paylaşıldığı için muhtemelen kota dolmuştur hocam daha öncede benzer durumu yaşadık onu mu alsak bunu alsak derken kampanya bitti , o yüzden bu tür durumlarda mümkün olan en kısa sürede kullanmak lazım çeki
  10. E

❌İndirim Bitti! TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

ben migros sanal market mağazasından sipariş verdim evin ihtiyaçları için iyi denk geldi , fikir vermesi açısından paylaşıyorum ; alttaki sepet 614,60 TL teslimat ücreti 32,99 TL indirim 300 TL ödenen tutar 347,59 TL migros makarnalardan birisini çıkarırsanız ilk sepet tutarı tam 600 lira...
  11. E

❌İndirim Bitti! Puma Black Phase Sırt Çantası 439TL

yüzde 99,9 çakmadır zaten satıcının 1 tane yorumu var , aynı çantayı amazondan aldım geçen sene 500 küsür liraya alacaksanız biraz fazla verip amazondan alın yüzde yüz orjinal zaten sürekli indirime giriyor amazonda bunun diğer renkleri falanda yada hepsiburada satıcılı yakın fiyatlara...
  12. E

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 4: 1999 TL (Amoled - Dahili GPS) 🔥 Gümüş - Trendyol Satıcılı

redmi watch 5 active nasıldır arkadaşlar 1300 lira civarına alınabiliyor şu anda , siz olsanız hangisini tercih edersiniz 700 lira fazla vermeye değer mi ?
  13. E

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

varsa fazladan 1 kodunuzu alırım hocam
  14. E

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 39.999 TL

honora karşı gereksiz bir ön yargı var hem 400 hemde 400 pro aldık ikisindende de memnunuz genel olarak , objektif gerçek kullanıcıların honor modelleriyle alakalı dört dörtlük iddiası yoktur zaten ki öyle bir telefonda değil ,telefonu gereksiz öven hayatsız asosyal bi kitle var maalesef ama...
  15. E

❌İndirim Bitti! Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

evet o açıdan mantıklı ama ben saç sakal evde kendim keserim senelerdir o yüzden bu makinelere verilen para dönüp dolaşıp çöp oluyor benim açımdan , ileride ihtiyaç duyulması halinde yine f/p olarak düşünüp bir tık fazla verip iyisini almak mantıklı diye düşünüyorum tabii ki bütçe ve ihtiyaç...
  16. E

şimdi baktım fiyatlarına da gereksiz yükselmiş tüm modellerinin fiyatı , 1000 lira civarına nette bulunabilir ama verilmez o paralar aciliyeti yoksa kampanya indirim dönemleri beklenebilir yoksa da 300-400 liralık en ucuz modeli alıp geçilir şunun gibi misal 337 lira (tr-1414) ...
  17. E

powertec bazı T bıçaklı modellerinde sıfır ayarı yapılıyor bıçaklar üzerinden youtubede "powertec sıfır ayarı" yazarsanız videoyu görebilirsiniz , bu traş makinelerinin hemen hepsinin menşei çin olduğu için bir çoğundaki malzemeler birbirinin aynısı , şayet sıfır ayarı yapılıyorsa aynı mantıkla...
  18. E

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

konu sahibi arkadaşa haber verdiği için teşekkürler , bende aldım bu hoparlörden beyaz rengini 299 liraya, fiyatına göre bence gayet yeterli malzeme kalitesi de sesi de 299 liralık bir hoparlör için gayet güzel qcy uygulamasından rgb ışıkları eq vs... ayarlanabiliyor , 2 tane almadığıma pişman...
  19. E

🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

arkadaşlar benzer durumu amazon satıcılı madame coco ürünleriyle yaşadım ( visco yastık aldım 2 tane gönderilmedi) önce kargoya hazırlanan tesiste araç bekleniyo dediler 1 hafta o şekilde bekledi daha sonra ürün tedariğinde sıkıntı var elimizde bu ürün yok diye iptal ettiler saçma sapan bir yere...
  20. E

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

valla hiç bir fikrim yok üstadım olabilir , rica ederim iyi geceler
Geri