Arama sonuçları: *

1. E

Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 99 TL X 12 Ay

edu tr uzantılı maili nasıl aldınız hocam var mıdır bir yöntemi yoksa üniversite personeli misiniz ?
  2. E

keşke ziraat kampanyasıyla uydu paket alsaydın hocam hemen hemen aynı fiyata geliyor bankkart iadesiyle ilave olarak uydudan izleyemem dersende beinconnect üzerinden yine tod gibi izleyebilirdin , iptal edebiliyorsan edip ziraati dene derim yoksada hayırlısı olsun belki başkası faydalanır...
  3. E

ziraat harici bir kartla deneyen oldu mu arkadaşlar 500 bankkart puan önemli değil yapacak bir şey yok 1000 TL'den farklı kartlarda çıkıyormuş ödeme adımında sanırım ilk sayfada yazmıştı arkadaş
  4. E

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

linkteki ürünü aldıysanız ilk mesajda bahsedilen hiçbir özellik aldığınız ürüne ait değil hocam 👍
  5. E

🔥İndirim Amazon Çıtır İndirim Kodları

1 paket makarna noodle sakız çikolata falan bi şey ekle 😏
  6. E

AMAZONDA100 şu anda aktif arkadaşlar , öbür forumda gördüm ve hemen kullandım ben 700 TL üzeri alışverişte geçerliymiş , ihtiyacı olan değerlendirsin 🤚
  7. E

yok mu hiç 1 tane kod 1000 1500 TL üzeri 250 300 liralık 😐
  8. E

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu kusura bakmayın , şu ürünü kullanıyorum ben markası satıcısı çok önemli değil nereden ucuza bulursanız alabilirsiniz hepsi aynı zaten , şu anda indirimde gördüğüm için bu linki paylaşıyorum sadece...
  9. E

1300 liralık termosta geçerli kupon var mıdır arkadaşlar
  10. E

aynı feneri 3-4 ay önce 80 lira civarına aldım aynı satıcıdan ufacık bi kutuda minik bi fener geliyor , ne harici çıkarılabilir bir pili var nede 5000 mah kapasitesi , tam test etmedim ama 40 dk civarı kullandık yandaki minik ışığını güç azaldı ama bitmeden doldurup koyduk kenara , ürün...
  11. E

bunu deneyen oldu mu arkadaşlar ?
  12. E

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

peki nasıl çözebiliriz hocam müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü ? normalde benzer kampanyalarda kod kampanya sayfasında yazardı bunda öyle bir şeyde yok , hayır neye göre gönderilmedi onu da bilmiyorum kampanya detaylarını okudum kriterleri de sağlıyoruz
  13. E

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

öncelikle haber veren arkadaşa teşekkürler fakat bana sms gelmedi 😐 2 gün oldu spam mesajlara da baktım yok maalesef uygulamada katıldınız yazıyor üstelik ama ne gelen giden bi sms var nede kod vs... herhangi bir şey yazmıyor nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı ?
  14. E

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

anladım hocam hayırlısı olsun o zaman yapacak bir şey yok , teşekkürler 🤚
  15. E

yok hocam prizden çektikleri bi kablo var sanırım cat 6 diye geçiyor onu direkt fiber modeme bağladılar yani tek kablo giriyor sadece , fiber modem harici başka bir cihaz/aparat yok sanırım dediğiniz gibi binaya kadar fiber çünkü başka bir arkadaşın evinde modemin yanında ufak bi cihaz daha...
  16. E

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

hiç faydalanan olmadı mı arkadaşlar parafın uygulamasında alışveriş yapınca sayaç işliyor mu ? aslında direkt dh ölücüsü kardeşlerimize sormak lazım onlar çoktan bankayı boşaltmıştır 🤑
  17. E

uygulamadan kayıt açtırayım olmazsa o konuda hiçbir bilgim yok hocam prizlerin içinden fiber modeme bağlantı yapıldı altyapı yaklaşık 7-8 senelik fiber ama daireye kadar mı binaya kadar mı o kadar hakim değilim konuya bildiğim tek şey telekom kullanırken paket yükseltmek istediğimde 200 mbit...
  18. E

dediğiniz gibi hız yükseltme varmış türknette hiç duymamıştım fiyat 200 TL yazmışlar diğer forumda yalnız bende telekom fiber altyapısı olmasına rağmen altyapınız uygun değildir diye hata verdi 200 TL fark vermezdim zatende 100 TL olsaydı geçilirdi , böyle yazdı bizde
  19. E

ftth vae nedir kendi sistemini diyorsan onu kullanmıyorum zaten , telekom altyapısı için konuşuyorsan öyle bir şey yok
Geri