Arama sonuçları: *

1. fth_alkc

Punto 1.3 Multijet Bakım Masrafları Hakkında

Egea 1.3 mjet aracım var, son bakımda araştırmalarım sonucu Filtron tercih ettim. Mann üretimi olduğunu duymuştum ve fiyatı nispeten daha uygun ve forumlarda/facebook grubunda birçok kullanıcı memnun olduğunu söylüyor.
  2. fth_alkc

🔥İndirim KTC H25T7 200 Hz 24.5" IPS Monitör 3.799TL

Paylaşım için teşekkürler, KuveytTürk Hepsiburada 250 tl indirimi ile birlikte 3550'ye geldi. İlk defa monitör alıyorum, inşallah ölü piksel vs derdi olmaz :)
  3. fth_alkc

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

ByNogame'de 5 dolarlık steam cüzdan kodu bitti sanırım, "stoklar güncelleniyor" yazıyor. Yıllardır steame girmiyorum ve skin alım satımı konusunda da hiçbir bilgim yok. steam cüzdan koduna sadece skin al-sat yaparak mı çevirebiliriz?
  4. fth_alkc

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Bu arada ilk 5 6 saniye kendi çalışmasından sonra (yağlama yaptıktan sonra yani) hafif hafif gazı sabit tutarak 1300-1500 devir civarı 10/15 saniye beklersen toparlaması hızlanıyor. Gaz yedikçe kendine geliyor. Yağlama da zaten tamamlanacağından dolayı bir zararı olmaz diye düşünüyorum, keza...
  5. fth_alkc

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Aynı araç, 170 binde bendeki. Benim de sabah aşırı sarsıntılı çalışma durumu var ve 1 ısıtma bujim patlak ve kaynamış. Ama zor ve sarsıntılı/dalgalı çalışmasına rağmen istop etmiyor, 30 saniye sonra normale dönüyor. Baya bir araştırdım; facebook grupları, forumlar vs. %70-80 oranında aynı model...
  6. fth_alkc

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Araç ekledim ancak kod gelmedi, fazla kod varsa makbule geçer arkadaşlar
Geri