Arama sonuçları: *

1. memotellica

inoo3d rtx 2060s alınır mı??

alınır sıkıntısız kendim kullanıyorum 3 aydır
  2. memotellica

Hayata başka biri olarak nasıl başlarım

hocam daha çok gençsin bunlar easy levellerin bunun üniversitedede daha zorları var pes etme hemen
  3. memotellica

8 gb ramim var +8 daha donmayı kasmayı azaltır/önlermi

warzone 11gb ram kullanıyor
  4. memotellica

AQUARIUS 5AN-X ALDIM(GELDİ)

hdd hocam kasanın yan tarafını açmadım belki orada olabilir
  5. memotellica

Yanlışlıkla sipariş verdim

hocam süreç uzun sürebilir gerilme sakın her gün müşteri hizmetlerini ara benim 1 haftayı buldu parayı alabilmem,arayıp darlamasam 2-3 hafta sürerdi eminim iptalin onaylanması bile 5 günü bulmuştu
  6. memotellica

BU bilgisayara 7200 tl değer mi

hocam sanki bu paraya 2060superli daha iyi bi sistem toplanır,sistem çok iyi ama parasını hak etmiyor bence
  7. memotellica

Günümüzde 1080Tİ almak ne kadar mantıklı?

bir çok teknolojiyi es geçmiş olursun sadece
  8. memotellica

Yardım Kasalı bilgisayara Wi-Fi adaptör olmadan nasıl internet sağlayabilirim

telefona bağla wifiyi usb kablo ile bağla tethering yap şuan aynı sorunu bende yaşadım aynı sistemle bağlanıyorum
  9. memotellica

İntel i3 5005 ile ne yapılır

valorant oynatmaz csgoda oynatmaz pubg lite,lol oynarsın maksimum
  10. memotellica

İlk Kullandığınız Ekran kart.

1.sınıfa giderken zamanın rtx2080i varmış bilgisayarımda farketmemişim msi geforce 6600gt vardı
  11. memotellica

10480tl ye değermi ?

ssd dışarıdan alıcaksın hocam galiba,eğer almayacaksan yazık olur bu sisteme 2tb harddiski değiştir eğer elinde yoksa ya da almayacaksan
  12. memotellica

2 EFSANE PC HANGİSİ?

2060superli sistemin en iyisini dizersin bu paraya hocam olmamış bunlar
  13. memotellica

Donanım Arşivi MD1 Sistem 1 Milyon Oldu!

Hocam çok pardon ama boşverin polemik oluşturmayı şu forumda bize şöyle şöyle dendi Abdullah sana şurda şöyle yazmışlar gibi muhabbetleri gerçekten bırakalım senin için söylemiyorum genel olarak forumda hep böyle paylaşımlar görüyorum insanlar hep bi polemik oluşturma peşinde,tamam senin amacın...
  14. memotellica

Rtx 2060 super sıcaklık

81-82
  15. memotellica

r5 3600 valorantta 80-85 derece

CBU kapat onun yüzünden voltajda dalgalanmalar oluyor bu sıcaklıkta bişey yok ama çok takıyorsan kafaya dediğimi yap
  16. memotellica

Crucial BX500

hocam sadece Windows kurucam diyorsanız yeterli ama oyun oynarken çok ısınıyor ve bu yüzden çok drop giriyor,bende de vardı HDD aldım oyunları onun içine attım
  17. memotellica

amd ryzen 5 2600x vs 3600

3700x hariç hiçbirinde rgb soğutma yok nerden çıkıyor bunlar
  18. memotellica

da-sistem2 siparişi iptal et butonu

hocam benim param hesabıma 7 günde gelmişti tam
  19. memotellica

6-6.5K PC Toplama

hocam ben ultrada oynuyorum aynı sistemle bu konuda teknik destek almış mı benimki 78 dereceyi geçmiyorda
  20. memotellica

6-6.5K PC Toplama

hangi konuda memnun değil hocam bende kullanıyorum aynı sistemide hiçbir sorun yaşamadım
Top Bottom