Arama sonuçları: *

1. Z

Disk kullanımı 100% nasıl çözebilirim yardımcı okurmusunuz

Hocam 1 hafta önceaine kadar böyle bir aıkıntım yoktu peki bir çözümü varmı bunun biliyorsan anlatabilirmisin çünki şu sıralarda ssd alamıyacağım
  2. Z

Disk kullanımı 100% nasıl çözebilirim yardımcı okurmusunuz

Merhaba sistemim msı rx5500 xt 8gb ryzen 5 3600 8 gb 3200 mhz ram den oluşuyor birde b 450 tomahawk bu sistwme depolama olarak 1 tb hdd kullanıyorum fakat son 1 haftadı 100% disk kullanımı gösteriyor ve bilgisayar en ufak birşeyde takılıyor yardımcı olabilirmisiniz bunu nasıl düzeltebilirim
  3. Z

Sistemim bir anda donuyor yardım edermisiniz

4 adat fan var 1 egzoz 3 ön fan var
  4. Z

Rami sömüren yokda disk kullanımı 100% gözüküyor neyin sömürdüğünüde anlamadım bu kullanımı nasıl azaltabilirim
  5. Z

Rx5500xt ekran kartı ryzen 5 3500 x işlemci b450 tomahawk 8 gb ram işlemcim var oyun vesayre girdiğimde bir anda donuyor yardım edermisiniz
  6. Z

Yardım Msı rx5500 xt oc mech ekran kartım var afterburnerden oc yapmayı düşünüyorum yardım edermisiniz

Msı rx5500 xt oc mech ekran kartım var afterburnerden oc yapmayı düşünüyorum ama bir bilgim yok fazla yardım edermisiniz
  7. Z

Öneri Merhaba bana tanesi maksimum 200 tl olacak şekilde klavye ve kulaklık önerir misiniz?

tyeşekkürler 1592342655 teşekkürler 1592342754 hepinizin öneri,leri için sağolun 1592342782 dostum kulaklık için sağol ama klavyeye bütçem yetmiyor şuanda
  8. Z

Öneri Merhaba bana tanesi maksimum 200 tl olacak şekilde klavye ve kulaklık önerir misiniz?

Merhaba bana tanesi maksimum 200 tl olacak şekilde klavye ve kulaklık önerir misiniz?
  9. Z

Yardım 2 adet rx 5500 xt 8 gb oc yapabilirmiyim

öneriler için teşekkürler bende b450 tomahawk var crossfire yapmayacağım satıp üst modellere bakmaya karar verdim
  10. Z

Yardım 2 adet rx 5500 xt 8 gb oc yapabilirmiyim

MSI rx5500xt 8gb mech oc ekkran kartım var bu ekran kartının yanına 2.sini alıp takabilirmiyim bunu detekliyormu birde sizce nasıl olur
  11. Z

Yardım Topladığım bilgisayarda oc yapmayı planlıyorum tek eksiğim güç kaynağı bileşenlerime göre kaç w psu almalıyım

sistemim asus rog strix b450f anakart ryzen 5 3600x ve msı mech rx5500xt oc edition 8 gb lık ekran kartı var minimum kaç w psu almam lazım
  12. Z

Öneri Bana kasa önerebilir misiniz?

350 400 tl arasında bir kasa bütçem var
  13. Z

Öneri Bana kasa önerebilir misiniz?

hava akışı güzel olan toz filitreli atx uyumlu bir kasa alacağım fakat ne alacağımı bilmşyorum hangisini alırsam daha serin bir sisteme sahip olabilirim yardım edermisiniz
  14. Z

Gerekli psu gücü nasıl hesaplanır.Yada yazdığım sistem için psu önerisi

teşekkürler bunu bilkmiyordum 1590790495 teşekkürler
  15. Z

Gerekli psu gücü nasıl hesaplanır.Yada yazdığım sistem için psu önerisi

merhabalar yeni sistem toplarken nekadar w lık bir güç kaynağı alcağımızı nasıl hesaplarız yada rx 5500xt ryzen 5 3600x ve asus rog strix b450 f anakart için ne kadarlık bir psu almam gerekir
Top Bottom