Arama sonuçları: *

1. I

Mousepad önerisi lazım

[H3 id='SteelSeries+QcK+Large+cs+de+yillardir+en+cok+tercih+edilen+hybritler+cizebiliyor+mouse+tabanlarini+ama+cam+vs+cok+fazla+tercih+var+en+once+tam+olarak+nasil+bi+hissiyat+ariyorsun+ona+karar+ver+bi+magazada+elin+ve+kolun+rahat+etmeli+ustunde']SteelSeries QcK Large cs de yillardir en cok...
  2. I

Türktelekom Discord Hakkında

https://btt.community/t/windowsta-zapret-nasil-kullanilir/20075 bunu dene zapret openwrt ile routerada kuruluyor ama zahmetli
  3. I

Yardım Yeni anakart islemci ram aldim pc yavas aciliyo

aklima ilk gelen biostan fast boot u acman, ikinci gelen yine biostan ramin xpm ini kapatip denemen bazen uyumsuzluk olabiliyor hatayi bulalim bide herhangi harici harddrive vs usbleri cikart sadece mouse klavye ile dene sana zahmet
  4. I

W11 Uygulama simgesi hatası

kurdugun bir virus programi onayi mi acaba windows 11 default boyle bi ozellik yok
  5. I

Ex520v bufferbloat yardımı

upload 50000 de normalde guzel sonuc alman lazim ama modemin islemcisi kotu olursa qos ayarlarini uygulamaya calisirken bu sefer islemci kaynakli gecikmede eklenir yinede ayarlanmis halinin ss ini atabilir misin biraz daha ugras olmazsa guzel bi router al rahat edersin
  6. I

5060 ti ekran kapalıp acılma

ekran kapanip acilma monitorden olabilir hz ayarlarindan olabilir hdmi yada dp den olabilir surucuden olabilir tek tek elemen gerekiyor daha baska durumlarda var olabilir eger sorun ekran karti ozelindeyse degisime gitmesi gerekir
  7. I

Modem mi yoksa router mi

hic bilmiyorum ben xiomi ax3000t aldim yeni openwrt kurdum baya memnunum. ben mediamarkt an aldim ama soyle bisey varmis trendyolda hala gecerliyse cok uyguna geliyor
  8. I

Modem mi yoksa router mi

hizin dusuk o yuzden butcene uygun stabil bir router alman daha uygun olur. ping icin sqm kurman guzel olur bunun icin openwrt destekli bir router bakman daha iyi olur
  9. I

Yardım Router önerisi tp link

o mesafeden router degistirmeniz kaliteyi artirabilir ama yine parazit oldugunda pink yukselmesi yasarsin
  10. I

Yeni laptoplara hangi Windows kurulmalı

sizin tercihiniz tabi ama driverlar tam uyumlu win11 dir 12 nesil oldugu icin ama geriye donuk win10 a kurulabilir. bi lenovo sayfasini kontrol edin direk win10 surucu var mi diye
  11. I

W11 homeda pro lisansı çalışır mı?

eger calismazsa bastan pro kurup lisans girmeniz cok daha avantajli olur
  12. I

Eski pc ye Windows önerisi

https://windowsxlite.com/25H2/ ben evdeki eski laptopa bunu kurdum baya kirpilmis surum
  13. I

Modem mi yoksa router mi

Aynen routerin wan portuna takarsin.
  14. I

Kaç Mbps internet almalıyım?

hiz pingte etki etmez ama download acisindan cok buyuk rahatlik 4k film indirirken vs cok guzel oluyor eger oyun oynuyorsan maksimum tavsiyem 500mbit sqm qos ayarlari 1000e gore modemi daha az yoruyor.
  15. I

Windows etkinleştirme yazısı

https://softexen.com/ buradan aliyorum isyerine eve vs daha sorun cikarmadi office biraz zahmetli telefon vs ama windows keyler sorunsuz direk
  16. I

Windows 11 ISO Yazdırma Telefonda Sağlıklı Bir Şekilde Olur Mu?

bence ilk once telefonla yapip sonra windows kurulunca tekrar yapin iciniz rahat olsun.
  17. I

Ex520v bufferbloat yardımı

tavsiyem sekillendirme grubu ne tam olarak bilmiyorum ama 1 den baslayin sira ile hangisinde duserse bufferbload devam edin. sadece maksimim upload tikli olsun oraya -51200- yazin (50mbite tekabul eder). download bence hiz arama oyunun icin suan cok stabil gozukuyor bozmasinlar ilk denemen...
  18. I

Modeme Yazıcı bağlama yardım

ethernetle baglamayi dene istersen oyle kullaniyorum ben
  19. I

Modem mi yoksa router mi

eger fiberse direk gpondan routera kullanabilirsin ama vdsl ve arkasi teknolojiler modemle calisir. ben direk gpondan router kullaniyorum sqm icin openwrt destekli bi router alabilirsin
  20. I

OpenWrt destekli router tavsiyesi

Ben xiaomi ax3000t aldim openwrt kurdum suan sorunsuz oyunlarda indirmede kesintisiz performans sunuyor ama ben direk gpon dan routera bagladim hizim 1000mbit 930-940 aliyorum onceki modemimdede 900 civariydi ama kopma paket kaybi cok oluyordu.
Geri