Arama sonuçları: *

1. P

oyun bilgisayarı önerisi

hem oyun icin hem de universitede kullanmak icin bi laptop almak istiyorum. mumkunse gta 6 oynatsin:D butce olarak kesin bisi belirlemedim 60k dan fazla olmasa iyi olur
  2. P

Kasadan yanık kokusu geldi

Oyun oynarken kasadan yanık kokusu geldi direkt kapattım bilgisayarı şimdi tekrar açsam bi şey olur mu oyuna devam etmek istiyorum 1716933038 Açıyom ya
  3. P

James Donkey ssd

Crucial BX500 önerdiler o nasıldır MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. P

James Donkey ssd

Teşekkürler MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. P

James Donkey ssd

James Donkey 480GB ssd almayı düşünüyorum iyi midir alınır mı MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. P

Şöyle bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum önerileriniz var mı

Umarım hemen çıkar hazır sistem Çok teşekkür ederim ilginiz için MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. P

Parça parça alıcam Cuma indirimlerine baktım ama pek bi bilgim olmadigi ve ne alicagimdan emin olmadigim icin alamadım MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. P

Cok teşekkürler araştırıcam MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. P

Bütçem 7000 MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. P

Teşekkür ederim önerdiğinize bakıcam MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. P

Cok teşekkürler baska ssd bakicam Psu nun fiyati 330 MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. P

Teşekkürler öneriniz varsa yazabilir misiniz MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. P

480GB SU630 3D Nand 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk modeli bu Psu olarak önerebileceğiniz model var mi MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. P

Gigabyte b450m s2h Corsair vengance 8gb 3000mhz 2 tane Amd ryzen 5 3600 Asus dual rx 580 Adata 480 gb Rampage 600w 80Plus Game booster mid tower kasa Bütçem monitör hariç 5.400 MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. P

James donkeyin monitörü nasıldır

Teşekkürler itopyadan daha önce hic alışveriş yapmadım da güvenilir midir
  16. P

Önerdiğinize baktım ve hoşuma gitti çok teşekkürler
  17. P

Çok teşekkürler 1590800424 Çok teşekkürler
  18. P

1500-1700 arası 1590799911 1500-1700 arası
  19. P

James Donkey in monitörünu almayi düşünüyorum nasıldır ya da önerebiliceginiz başka uygun fiyatli bi monitör var mi
Top Bottom