Arama sonuçları: *

• Users: EveZ.
  • Order by date
  1. E

GameGaraj Dağıtımdayken Hazır Sistemi Geri Çekti !!

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler. Hepsiburadanın kupon tanımlamasıyla tekrar sipariş edebildik. Burda kazanan gamegaraj oldu. Hepsiburada yine müşterisini korudu. Ürün elime gelince konuyu kapatıcam. Bu kazığı da unutmam. Game garajdan bu ürün dışında bir şey almam. Sana da teşekkürler...
  2. E

Topladığım sistem neden açılmıyor?

yeni anakartlarda bip sesi değil de ışık oluyor. hata veren cihazının ledi yanar. eğer o da yoksa pili çıkar 5 dk sonra tekrar takıp power yap. yine ekran gelmezse gelmeden bir süre sonra kapatıyorsa işlemci ve rami kontrol et
  3. E

telefonuma gelen herhangi bir bildirim yok. hepsiburadadan onay istendiğini söyledi game garaj çalışanı biz aradığımızda. hepsiburada ile de iletişime geçtiğimizde durmadan operasyon birimine ulaşılacaktır deniyor. kimin hatası varsa düzeltsin de geldiğini görelim kargodan.
  4. E

ben de art niyet düşünmüyordum ancak tavırları çok baştan savma. gerçek nedeni söyleseler bekleyin deseler tamam dicem zaten. bekleriz sorun değil. ama 2 günde bitti mevzu. para iadesi de gelince ümidim kalmadı artık. 10 taksitle almıştım bir de. hepsiburada kupon demişti arada farkı biz...
  5. E

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için. arada bir kampanya ile hayallere yaklaşıyoruz o da fiyatlardan dolayı geri çekiliyor. @Abdullah Hacıgül kardeşim de sağolsun kampanya ayarlıyor ama satıcılar bizi üzüyor. sağolun
  6. E

bulsunlar da çözsünler. fiyat yükseldi deyip dağıtımdaki ürünü geri çekmeyi biliyorlar
  7. E

hepsiburada ya yalvarışlar @Abdullah Hacıgül 1764850529 fatura dahi var elimizde. çıkışı yapılmış. dağıtımdaydı ürün bi anda iptale düştü.
  8. E

iletişim aracı olarak sadece güvercin kaldı. aradık, mesajlar attık. en son iade olunca sitemizdeki bize ulaşına yazabilirsiniz denildi. tamamen baştan savma. hepsiburada. sıkıntı yok biz kupon veririz dedi. şimdi aradım bizim kupon tanımlama diye bir yetkimiz yok dedi. iade edildi gitti sistem...
  9. E

28/11/2025 tarihinde Abdullah Hacıgülün instagramda paylaşmış olduğu 34.299 TLlik hazır sistemi satın aldım. Ürün dağıtımdayken Game Garaj tarafından satış iptal edildi. Faturası bile olan ürün bilgim ve isteğim dışında geri çekildi. Tüm çabalarıma rağmen ne hepsiburada ne de game garaj...
Geri