Arama sonuçları: *

• Users: xBuio
  • Order by date
  1. X

Klavye alacağım yardıma ihtiyacım var.

Klavye almak istiyorum bu 4 klavyeden birini düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mı? https://wraithesports.com/products/atk-rs6-aluminyum-hall-effect-klavye...
  2. X

Aldığım bilgisayar fiyatına değer mi? iptal şansım var daha iyi seçenek var mı?

Hocam attığın bilgisayar benim aldığımla aynı fiyata geliyor nasıl 76k hesapladın hayretler içerisindeyim. Tahminimce sende 81300 olduğunu gördün ve ekran kartı linkini koymadın. Ayrıca türkçe okuma ve anlama konusunda sorunlu olduğunu düşünüyorum. Kendi kendine tribe girip "tartışmayı devam...
  3. X

hocam bilgisayarın anakart , ssd ve işlemcisi yükselmiş fakat kasa , psu , soğutma ve ekrankartından (sapphire düz versiyonu en son sorunluydu diye hatırlıyorum nitro+ modeli olmadıkça bulaşmayın bence hocam) fazla feragat edildiğini düşünüyorum 1000tl fark için gerek olduğunu düşünmüyorum...
  4. X

hocam teşekkür ederim fakat daha pahalı ve parçaları daha kötü yinede saolun
  5. X

ben tartışma havası yaratmak istemedim zaten neden sanki kavga ediyormuşum gibi algıladın ki? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1-tb-kc3000-skc3000s-1024g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html...
  6. X

akakçeden tek tek bakınca 84400 tutuyor. Kasa, psu ve soğtucu eklemeden diğer parçalar 41k tutuyor zaten siz neden 10k daha ucuza gelebileciğini söylediniz 1765135224 bu kadar para verip 5070'li sistem toplamak istemedim eğer bildiğiniz 9070xt'li sistem varsa çok mutlu olurum yinede teşekkürler
  7. X

70000-75000 bandına sistem toplama

Selam dostlar 70-80k fiyat aralığında sistem toplayacağım nacizane tavsiyelerini bekliyorum Bakındığım sistemler; 1- CPU AMD Ryzen 5 7500F GPU MSI GeForce RTX 5070 Gaming X Slim 12GB RAM 32GB (2x16) 6000MHz CL30 Anakart MSI PRO B650M-A WiFi Soğutucu Thermalright Peerless...
Geri