Arama sonuçları: *

1. E

YARDIM EDİN GPU KULLANIMI DÜŞTÜ.

Hayır tabii ki ayarları düşürdüğüm için düşmedi gpu kullanımı, dediğin gibi olsa şuanda düşük olması lazım. 7500f şimdilik fazlasıyla yetiyor gereksiz masraf olur 9950x3d takmadıktan sonra mak 10 20 fps için değmez
  2. E

2560x1440p her şey ultra pubg Çözdüm sorunu iyi şuan herşeyi fulleyince gpu 99 kullanıyo ayarları kısınca 70 80 kullanıyo .ayarlar kısıkken 99 kullansa fpsi uçursa güzel olcakta yapmıyo işte
  3. E

Yok fps sınırlaması yapmadığımdan 100de 100 eminim 20 tane yt videosu izledim hepsini uyguladım
  4. E

Yani sayılır bunca şeyi hiç denemeseydim aynı kalırdı bütün tuşlara bastım
  5. E

Valla okadar çok şey denedimki sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı hangisinin düzelttiğini bilmiyorum ama en son oyuna girip oyun ayarlarını sıfırladım directx sürümünü 11gelişmiş yapıp karehızı sınırını kurcaladım oyuna girdim düzeldi ama yine bozulabilir saçma sapan işler belkide boşu boşuna...
  6. E

REİSSS DÜZELTTİM BE SONUNDA ÜSTÜ AÇIK ARABAYLA YAĞMURLU HAVADA GİDİYODUM RESMEN OH BE BİDE ŞU REZİL COİLWHİNE SESİ OLMASA TADINDAN YENMEZ 1765205907 Düzelttim reis şükür
  7. E

Başka oyun yüklemedim bilmiyorum hangisini yükliyip deniyim 1765205399 Sıcaklıklar max 65derece sıfır sistem daha yeni toplandı
  8. E

Evet 1765205283 R5 7500f Rtx 5070 inno3d 2x oc Msi b850m gaming plus wifi Corsair venegance 5600mt 32gb Mldm500 ultra 1tb ssd
  9. E

BU sorundan önce pubgde gpu 99 kullanıyodu. Şuan lobide fps 200 ile 220 arası 2k ultrada /gpu 99 100./cpu ise 30 Ama oyunu başlatıp mape geçince gpu 49 50 arası ve cpu da 50 60 arası.
  10. E

Güncellemeleri geri aldım ama bi işe yaramadı, bi uygulama olsa,oyuna girince gpu kullanımını %99 a getirse ve sabit tutsa çok iyi olur
  11. E

Sildim düzelmedi,ddu kullandım yine düzelmedi, windowsu yeniledim yine düzelmedi. 1765202733 Gpu kullanımı düşnce tabii ki fps kaybı oluyo ve ara ara drop oluyo rtx 5070 sistem topluyoz uğraştığım şeye bak
  12. E

Pcyi topladım açtım kurdum ayarları yaptım oyuna girdim her şey normal gpu 99 kullanıyo cpu normal 2k ultra da pubg 200+ fps baya akıcı oc moc yok dümdüz sonra windowsu güncelledim oyuna girince lobide sıkıntı yok gpu 99 kullanıyo ama oyunu başlatınca gpu kullanımı 30 40 arası oluyo ve watt...
  13. E

Coilwhine sesi kablolukulaklıktan geliyor kablosuz kulaklık alsam yinede gelirmi

Ekran kartım inno3d rtx 5070 2x oc white ve coilwhine sesi geliyor kasadan kulaklığı takınca ses kulaklıktan geliyo bu sefer, kablosuz kulaklık alsam ses yinede kulaklıktan gelirmi yada coilwhine nasıl düzeltçez sistemi yeni topladım yardımcı oluun.
Geri