Platform sormuşsun onu görmedim. Oyunun sanat tasarımı ve manzaraları muazzam. Büyük ekranda iyi grafiklerle oynamak çok daha iyi olur.
1766937641
Souls oyunları sana hikaye anlatmak için en ufak bir çaba göstermiyor maalesef. Boş ve manasız diyaloglarla dolu oyun. Bir çok NPC sana gereksiz...
Oyunu 180 saat oynadım. Hikayesini George R.R Martinin yönetmesi sebebiyle ilgimi çekiyordu ancak oyun sana hikaye anlatmakla pek uğraşmıyor. Oynarken hiç umrumda olmadı açıkcası. Zaten her souls oyunu gibi internetden çokca guide izleyerek oynaman gerekecek. Bu guideların ezici çoğunluğu...
Gözle görülür performans düşüşü yok ise pek gerek yok bence bakıma götürmeye. İstersen kendin içini açıp hafif tozunu alabilir yada termal macunu değişebilirsin
Uzun süreli kullanmak istiyorum telefonu. Güncelleme desteği 6 yıl daha devam ediyor bildiğim kadarıyla. Şuan 29 bin seviyerinde fiyatı sizce değer mi?
Ayrıca fiyatı aşağıya çekicek kampanya, kupon vs bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
Sett main bir ruh hastası bulabilirsen 500 ile 1000 arası bişey eder bence. Burda zor olan alıcıyı bulmak ztn. Ayrıca hesap satışısı ban sebebi dolayısıyla uğraşmaya değmez bile
Aşağı yukarı 25k bütçem var. Düşündüğüm telefonlar :
S23 fe
S 24
S24 fe
S 25 fe
Bu telefonlar arasında inanılmaz farklar yok bildiğim kadarıyla. Sizce parasına en çok değecek telefon hangisidir? Telefondan öyle çok fazla beklentim yok. Kamerası iyi olsun. Uzun ömürlü olsun yeterli. Bütçe 25k...