Arama sonuçları: *

1. Q

Tcl 120 Hz ayarı nasıl yapılıyor

Ama yapamadım yani 60 Hz diyor ana sayfada nasıl 120 Hz yapacam yardımcı olur musun ne yapsam olmadı
  2. Q

Üstünde hdmı 2.1 diye bişey yazmıyor sadece high speed diyor nasıl anlarım 2.1 olduğunu
  3. Q

Tcl 55p89kgtv aldım 144 Hz ama PS4 imde 120 Hz alamıyorum ayarını yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım 60 Hz gösteriyor
  4. Q

SAMSUNG 990 PRO HEATSİNK MONSTER TULPAR T7 V20.1 uyumlu mu?

Merhabalar MONSTER tulpar t7 v20.1 notebook um var ssd almayı düşünüyorum Samsung 990pro heatsink kafama yattı uyumlu olduğu da söyleniyor fakat fiziki olarak sığar mı sığmaz mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler
  5. Q

PS5 üyelik önerisinde bulunursanız sevinirim

Peki bu extra da güzel oynayabilecegimiz oyunlar var mı
  6. Q

PS5 üyelik önerisinde bulunursanız sevinirim

Selamlar PS4 te üyelik olarak ne önerirsiniz ki eğer alırsam bu üye olduğum paketlerde güzel oyunlar var mı yardımcı olursanız sevinirim....
  7. Q

PlayStation plus indirimi gelmedi

Var mı YouTube da senin takip ettiğin birisi indirimleri söyleyen
  8. Q

Ben bulamadım nedense dediğin oyunları bende aynı fiyat değil mi kişiden kişiye değişiyor mu 1765055521 Valla inşallah ilk defa aldım oyunlar da çok pahalı verirken 10 defa düşünmem lazım 1765055605 Ghost of Tai hangisini almalıyım mesela bir sürü var 1765055643 Mesela bi 250 lik var bı 350...
  9. Q

Şanslıymışsın ben pek bu konulara hakim olmadığımdan yararlanamadım belki yılbaşı indirimi falan olur diye ümit ediyorum
  10. Q

Hadi ya.. 1 günden mı kaçırdım bilseydim almadan açardım hesabı e peki sizce başka indirim olabilir mi yani siz olsanız ne yapardınız
  11. Q

İş arkadaşım 3 gün önce PS5 aldı ve plus hesapta indirim verdi hesap açarken bende bugün aldım fakat arkadaşım 2 bin lira küsur alıyorken plus hesabı bana 4 küsur para çıkardı ne yapmam lazım bı yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim her türlü konuda...şimdiden teşekkürler
Geri