Arama sonuçları: *

1. HA1990

Sistemi Topladım Sepeti Onaylamanıza İhtiyacım var

İşlemci, ekran kartı tarafında farklı seçenekler mevcut. Tabi bunların hepsi bütçeyi artıran şeyler. Bütçe konusunda kendimi zorlayabilirim ama gerçekten gerek var mı onu bilemiyorum. Hardcore oyun oynamayacağım sadece belirli dönemlerde oyunlara girdiğimde mevcut sorunları yaşamak istemiyorum...
  2. HA1990

Yani şart değil artıları ve eksileri değerlendirebiliriz tabi. Ama yorumlardan dklayı endişeliyim ve güvenli liman olarak kalbimden nvidia geçiyor. Discord kullanıyor musunuz anlık yazışabiliriz
  3. HA1990

Ben eve geldim. Siz müsait misiniz?
  4. HA1990

Çok teşekkür ederim. Ben akşam gibi eve geçeceğim. Müsait olursanız tekrar yazayım size
  5. HA1990

Arkadaşlar yorumlarınız benim için çok değerli. Ben bir şey alırken çok kafası karışan ve karar verirken zorluk yaşayan birisiyim. Şu an sadece 12bine belirttiğim rami aldım. Bakıldığında 70bin de ayırabilirim 89bin de ayırabilirşm ama çok fazla oyu oynayacağımı da sanmıyorum. Şimdilik arc...
  6. HA1990

Anakartta bende gereksiz olduğunu anladım. Belirttiğin gibi diğer anakartları düşüneceğim. Kasada daha uygun 4-5bin aralığında tercih yapılabilecek kasalar var. Anakart ve kasa tarafındaki değişimler ile 10.000tl gibi bir tasarruf yapmış oluyoruz. işlemci tarafında sorun yok gibi. aslında...
  7. HA1990

Arkadaşlar selam, Bir sistem toparladım kafamda. Şimdilik sadece Ram'i aldım fiyatlar sürekli uçtuğundan. Önümüzdeki haftaya diğer donanımları da alacağım. Düşünceleriniz nedir? Şu gereksiz onun yerine şununla değiştirebilirsiniz diyeceğiz İşlemci: AMD Ryzen 5 7500x3D 4.0GHz 6 Çekirdek 96MB...
Geri