Arama sonuçları: *

1. B

Hawk Gaming HK258BW alınır mı?

Hocam şu an blue switch kullanıyorum çok ses çıkarıyor. O yüzden membrane geçmek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  2. B

Hawk Gaming HK258BW alınır mı?

Merhaba, membrane klavye arayışındayım. Kablolu kablosuz çok fark etmiyor açıkçası. Tek istediğim şey aynı anda tuş basma sınırının olmaması. İstediğim kadar tuşa basabileyim. Bir de numpadlerin olması. Başlıktaki klavye gözüme çarptı. Sizce alınır mı?
  3. B

3500TL M2 SSD ÖNERİSİ

Satıcı puanı çok düşük dikkat edin.
  4. B

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

İstedikleri kadar alsınlar, benim ramim bana yeter.
  5. B

Rockstar Games hesabının bağlı olduğu maile erişim sağlanamıyor

Daha önce denedim hocam. Gene aynı hatayı alıyorum.
  6. B

https://support.rockstargames.com/articles/1Pid4d9cbYmdVCmdV88rUE/rockstar-games-account-error-code-1-000-7
  7. B

Merhaba, Rockstar Games hesabımın mail adresini 2 yıl önce başka bir maile taşıdım. Taşıdığım maili hatırlıyorum, Rockstar Games hesabımın şifresini de hatırlıyorum fakat taşıdığım mailin şifresini hatırlamıyorum. Bu yüzden 2 aşamalı doğrulamayı geçemiyorum. Mail hesabında kurtarma e-postası ve...
  8. B

KTC H27T27 alınır mı?

Merhabalar, RTX 3070 Ti - Ryzen 5 5600 sistem topladım. Şu anda açıkçası bütçem çok kalmadı onun için idaretenlik bir monitör almak istiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla işlemci ve ekran kartı ikilisi 1080P'de baya darboğaz yapıyor galiba. Onun için 2K monitörlere baktım fakat dediğim gibi çok...
  9. B

Teknik Resim Hakkında

Hocanızın nasıl çizeceğinizi anlatmış olması lazım. Genel olarak pergel kullanımını bilmek önemli. Gerisi zaten tamamen hocanın anlattığına kalıyor.
  10. B

2. el ekran kartı alırken hangi testler yapılmalı?

Tamamdır hocam teşekkürler.
  11. B

2. el ekran kartı alırken hangi testler yapılmalı?

Merhabalar, 2. el RTX 3080 ekran kartı alacağım. Bende bilgisayar olmadığı için testleri kart sahibinden isteyeceğim. Hangi testleri kaçar dakika istemeliyim? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Geri