Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Hocam özelden yazarmısın kanalın linkini
  2. M

Topladığım Sisteme Bakar Mısınız

32 mb l3 önbellikli işlemcili ve 5060ti 16 gb sistemi 50 55 bandında veriyolar hocam 65 70 pahalı ki senin seçtiğin işlemci 40mb gereksiz abartı olmuş topladığın sistem işlemci yi 7500f seç ekran kartı aynı kalabilir yada 9060xt 16 gb ekran kartı seçiminde zaten bir kaç yıl sorunsuz bir...
  3. M

Bu sistem alınır mı? ?

Vatan dan uzak durun derim bir kaç ay öncesine göre çok güzel fiyatları vardı şuan acayip abartı ve pahalı fiyatlar
  4. M

İTOPYA İNTEL SİSTEM SİZCE NASIL

Sizce sistem nasıldır bu fiyata alınır mı? https://www.itopya.com/arc-ultra-intel-core-ultra-5-225f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-paket_h31192?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=31192&_sgm_action=click
  5. M

B580 hazır sistem birazcık değiştirme ile mükemmel oluyor

bunun amd karşılığı ne oluyor acaba?
  6. M

Çözüldü✓ RAT yedim hesaplarımı boşalttılar nasıl tamamen temizlerim?

rat yediğimizi nasıl anlarız mesela habersiz bir işlem olabilir mi?
  7. M

🔥İndirim Trendyol Depoları Boşaltıyor Ne Alırsan 🔥 199₺-249₺

Yararlanack arkadaşlar için uygun bir konu olmuş teşşekkürler hocam
  8. M

40k TL bütçeye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir?

Peki hocam aşağıda hangi sistem sence daha iyi. Senin attığın sistemide oynadım 44,892₺ oldu. 5060Ti 16Gb lı sistem 48000₺
  9. M

R5 7500F - 5060Ti 16GB Hazır Sistem Tavsiye

Link eklemeyi unutmuşum hocam evet sistem gönderdiğiniz sistem gamegarajdan almayı almayı düşünüyorum. 1768892558 Yine sizin önerebileceğiniz sistem varsa incelemek isterim hocam
  10. M

Özelleştirme olarak 729₺ farkla sadece aşağıdaki ürün var hocam sistemi aldıktan sonra yapabilirm aslında sıkıntı olur mu? FSP MP7 Black 120mm Siyah Kule Tipi Soğutucu
  11. M

Aşağıda belirtiğim sistem sizce nasıldır bu sistemi almayı düşünüyorum. Bu şekilde sistem fiyatı 48.000₺. Taksitli alacağım için fiyat olarak fazla yukarıya çıkmak istemiyorum. Sonradan sistem upgrade yapacağım. En azından fiyatlar artmadan bişeyler almak istiyorum. Biostar B650MT DDR5...
  12. M

40k TL bütçeye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir?

Hocam link vs varmı o bantlarda söylediğiniz sistemi hiç bulamıyorum
  13. M

Sistem sizce nasıl almay düşünüyorum?

kıymetli bilgileriniz teşekkürler hocam
  14. M

Anakartın vrm soğutuculu olup olmadığını nasıl anlarım hocam 610 620 gibi anakartlarda mevcutmudur yada biraz daha uygun bi anakart varmıdır vrm soğutuculu
  15. M

yine gelirmi ki hocam
  16. M

Kasa konusunda da akvaryum tip hoşuma gittiğinden onu seçtim hocam yoksa öncelik iyisi ne ise o olsun
  17. M

Peki şu şekilde nasıl bir sistem oldu hocam
  18. M

hemen hemen aynı sistem olmuyor mu hocam peki
Geri