Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 1000tl ye kadar mousepad önerisi

Hocam wraith mağazası dışından önerebilir misiniz, 500tl daha veremem maalesef
  2. M

Çözüldü✓ 1000tl ye kadar mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar, valorant oynuyorum ve yeni bir mousepad almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım, SteelSeries QCK Large almayı düşündüm fakat daha uygun fiyata glorious vb marka mousepad önerenler de olmuş; ben de emin olamadım. Maksimum 1000tl bütçem var ne önerebilirsiniz ?
  3. M

Asetto corsa sunucu sorunu

Merhaba arkadaşlar, assetto corsa da server açıp arkadaşlarımla oynamaya çalışıyorum. her şeyi bu videoda denildiği gibi yaptım. 17.46 da arkadaşta sunucunun ip si olarak radmin vpn de ki ip adresi gözüküyor fakat bende öyle olmuyor, kendi internetimin ip si gözüküyor ve bundan ötürü...
  4. M

1.2k Kablosuz Mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, sizce 1.2k ya az kullanılmış 2. El razer deathradder v2x hyperspeed mi yoksa aynı fiyata başka bir kablosuz mouse mi ?
  5. M

HP VİCTUS 16 RGB KLAVYE SORUNU

Hocam aynı sorun bende de var, çözebildiniz mi acaba ?
  6. M

Çözüldü✓ HP Victus 16 RGB Klavye Seçeneği Omen Gaming HUB'da gözükmüyor

Merhaba arkdaşlar, Bu videoda benim cihazımla tamamen aynı özelliklere sahip bir hp victus var (Benimki: HP Victus 16 R-1075NT). Bu videonun 1.16.35 dakikasında laptobun ekranında görüldüğü üzere omen gaming hub'da klavye aydınlatması değiştime seçeneği var fakat bende yok. Omen gaming hub...
Geri