Arama sonuçları: *

• Users: 4zam
  • Order by date
  1. 4zam

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Maalesef hocam steam uygulamasında çalışmaz. O taraf için eklenti yapılabileceğini de pek düşünmüyorum. Sadece browser tarafında çalışır.
  2. 4zam

Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Güzel yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler. Bahsettiğiniz fiyat geçmişi özelliğini notlarım arasına aldım. v2.0'dan sonraki planlamalarımda bu konuyu değerlendireceğim. Eklentiyi kurup deneyimledikten sonraki yorumlarınızı da beklerim. 1771160775 Steam TL Converter v2.0 — Tamamen Yenilendi...
  3. 4zam

v2.0 üzerinde çalışıyorum. Yakın bir zamanda github üzerinden base versiyonu paylaşmayı planlıyorum.
  4. 4zam

Eklentinin ismi 'Steam TL Converter' olduğu için şu an tamamen Türk Lirası'na odaklanmış durumdayım. Steam ülkemizde dolar kuruna geçtiği için önceliğim bu fiyatları TL olarak görmemizi sağlamak. Bu yüzden şimdilik başka dil veya para birimi seçeneği yok. Ancak gelecek güncellemelerde, yurt...
  5. 4zam

Hata mesajı ya da herhangi bir uyarı veriyor mu? Direkt olarak çalışması gerekli. Tekrar kurulum yaparak deneyebilirsiniz.
  6. 4zam

Hayır, chrome için de mevcut. 👉 Buradan İndirebilirsiniz.
  7. 4zam

Selamlar. Hesap güvenliği konusunda içinizi rahatlatacak iki temel teknik detayı şöyle açıklayayım: Veri Toplama Yok: Eklenti tamamen Client-Side (yani sadece sizin tarayıcınızda) çalışır. Verilerinizi alıp dışarıdaki bir sunucuya gönderen herhangi bir mekanizma yoktur. Zaten eklentinin...
  8. 4zam

Artık eklenti sadece kur hesabı yapmakla kalmıyor, tasarruf etmenize de yardımcı oluyor. Bir oyunun Epic Games, Microsoft Store, Humble Store ve GOG üzerindeki fiyatlarını, Steam sayfası üzerinden anlık olarak karşılaştırabilirsiniz. Böylece farklı mağazaları tek tek gezmeden en uygun fiyatı...
  9. 4zam

Merhabalar, Artık kartınızdan çekilecek net tutarı görebilmeniz için "Banka Komisyonu" özelliği de sisteme eklenmiştir. Menüde yer alan "Banka Komisyonu" seçeneğini aktif ederek, bankanızın uyguladığı güncel komisyon/makas oranını ister manuel olarak girebilir, isterseniz de yanındaki soru...
  10. 4zam

Selamlar, Piyasada Steam fiyatlarını TL'ye çeviren birçok Chrome eklentisi var; ancak çoğu ya tüm sayfaları düzgün çeviremiyor ya da zaman zaman hata verebiliyor. Bu durumu çözmek ve daha gelişmiş bir alternatif sunmak için vibe coding ile birlikte kendi Chrome eklentimi geliştirdim. Bu...
Geri