Arama sonuçları: *

1. S

Secure boot gigabyte sorunu

Windows açılmazsa dediğin yerde MBR durumu açılmazsa onu nasıl yapacağıZ?
  2. S

Secure boot gigabyte sorunu

Merhabalar. Ana kartım https://www.itopya.com/gigabyte-h810m-k-6400mhz-ddr5-soket-1851-m2-usb-32-hdmi-matx-anakart_u31688 bu. Faceit giremedim. Secure boot hatası alıyorum. Biraz araştırdım Gigabyte ama kartlarda bazen secure boot açınca anakart hataya girebiliyormuş. Bu konuda destek lazım...
  3. S

Soğutucu önerisi ultra5 225f

Merhaba. Ultra 5 225f için işlemci soğutucu alıcam. Sıvı soğutma mı yoks kule tipi mi almak mantıklı. İkisi içinde öneri istiyorum. Isı göstergeli olursa iyi olur.
  4. S

Soğutucu alacam ne almalıyım

Merhaba. İşlemcim ultra5 225f. Buna uygun fiyatlı iş görecek soğutucu önerisi istiyorum. Yardım edecek arkadaşlar varsa sevinirim. İiy forumlar.
  5. S

İtopyaya güncelleme yapmıyor.

İtopyadan sistem aldım. Soğutucu güncelleyecem daha fatura bile oluşmamış. Değişiklik yapamazsınız diyor. Böyle bi saçmalık varmı. Varmı yardımfımolacak birisi nasıl güncelleme yapabilirim.
  6. S

Telefon önerisi 20 bin civarı.

Bakayım arkadaşlar sağolun. Samsung sevdiğim bi marka değil aslında. Xiaomi nasıl olur.
  7. S

Telefon önerisi 20 bin civarı.

Merhabalar. Telefon alacağım. 20 bin bütçem var. Kamera önemli benim için. Öneri bekliyorum. Hayırlı ramazanlar.
  8. S

Ktc H25t7 monitör ölü piksel modunda açılıyor...

Hocam özelden yazdım size. Moniterde tek tuş var. Menü açma kapatma hepsi bu tuş ile. Renkler böyle oluyor.
  9. S

Laptop acer nitro v15 anv15-51-520s. 4 ayrı HDMI ile denedim olmadı. Topladım monitörü iade için. Ama kesin ondansa type c to DP alıp bakarım
  10. S

Hocam bakacam ancak bu monitörü alanlar hep HDMI ile bağlamış sanırım. Bu monitörden kaynaklı sorun değil mi sizce. Test ayarlarında kalmış gibi geldi. Menüde açılmıyor. Bağlantıyla olduğunu sanmıyorum ben.
  11. S

HDMI kablo ile bağlantı yapıyorum. Başka HDMI kablo ile denedim oda olmadı. Laptoptan. Bağlantı yapıyorum. 1765560212 HDMI kablo ile bağlantı yapıyorum. Başka HDMI kablo ile denedim oda olmadı. Laptoptan. Bağlantı yapıyorum
  12. S

Yani monitörün menüsü açılmıyor. 1765559642 Yardımcı olacak yokmu ya..
  13. S

Monitör tuşunu basıyorum değişen bişi olmuyor. Nasıl çıkacak bu moddan peki?
  14. S

Evet denedim olmuyor ekran hep yeşil kırmızı renk değiştiriyor başka bişi yok
  15. S

Bi yardımcı olacak yokmu
  16. S

Arkadaşlar ktc H25t7 aldım şimdi geldi. Laptopa bağlıyorum. Ancak ekran yeşil mavi kırmızı beyaz siyah oluyor ölü piksel testi gibi ama pcden görüntü gelmiyor. Lütfen bunun nedenini söyleyin.
  17. S

İki monitör arasında kaldım. Başka tavsiye alabilirim.

4000 TL Ktc H25t7 ile 4900 TL MSI g255pf E2 arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı. Laptop ile bağlantı yapacam.
Geri