Arama sonuçları: *

1. grindneverends

İşlemci Yükseltmeye Değer Mi?

Durumun yettiği sürece yükseltmen senin açından iyi olur hocam.Bahsettiğiniz soğutucu yeterli olur.
  2. grindneverends

Yardım Gskill 1X16 GB 6000MHZ CL36

Fiyatı normal. Bu ülkede paran varken ve alabiliyoken temiz ise almak en mantıklısı al geç
  3. grindneverends

❌İndirim Bitti! Stanley Quick Flip 0.47 lt Çelik Termos 1059 TL

9 ay vade farksız taksit seçeneği var.İhtiyacım yoktu ama 1 tane sipariş ettim işime yaradı teşekkürler.
  4. grindneverends

❌İndirim Bitti! Vans Cruze 3.0 Sneaker 1580TL

Hocam şu trendyolda orijinal adı altında yarı fiyatına satılan ayakkabılardan uzak duralım artık.Şu adamlar bile para kazanıyor.Satıcı ben yüksek kalite replika satıyorum diye bağırıyor.
  5. grindneverends

Tv almak istiyorum anlayan birisi var mı

Seçtiğiniz cihaz güzel.Bütçenizi yıpratmıyorsa alır kullanırsınız uzun süre.
  6. grindneverends

Yardım Tuşlu telefon müzik 0 saniye gözüküyor

Mp3 desteklemiyor telefonun.Farklı formatta bir şarkı daha at telefona büyük ihtimal çalacaktır.
  7. grindneverends

Ssd yazma hızı okumaya göre baya düşük sebebi nedir ?

Anakart kaynaklı bir sorun hocam.Anakart modeli nedir ?
  8. grindneverends

Titanseat Throne Oyuncu Koltuğu alınır mı??

Ürün iyi beklemenin gereği yok, üzmez seni bence piyasadaki muadillerinden daha iyi.
  9. grindneverends

Rampage Hydra Pro Gamepad iyi midir

Bu markanın ürünlerine çok yüz vermeyin hocam.
  10. grindneverends

Çözüldü✓ Ekran kartı almak için iyi bir zaman mı? (olası fiyat artışı)

Hocam bu ülkede paran birşeye yetiyor ve istiyorsan o an al indirim de bekleme zam da bekleme
  11. grindneverends

RDR 2 bu fiyata alınır mı?(570tl)

Hocam 570 tl herhangi bir hikayeli oyun için olmasa bile rdr 2 için çok iyi fiyat.150 saatten fazla süre geçiriceksin oyun karşısında ayrıca hikayeli oyun sektörüne en iyi adım olur senin için
  12. grindneverends

Sıfır iphone 13 mü yenilenmiş 14 mu

Sıfır 13 hocam net
  13. grindneverends

Çözüldü✓ RTX5070 için 9600X mi 9700X mi

2k Monitör+ram mantıklı hocam.
  14. grindneverends

Tebilondan kasa aldım kaç günde gelir

3-4 gün
  15. grindneverends

Rampage v900 Alınır mı?

Bahsettiğiniz markanın hiçbir ürününe bunu alın demezdim.
  16. grindneverends

Toplam 20k klavye-mouse-kulaklık önerisi

Hocam mouse açısından cevap hiçbir zaman değişmez.Logitech G Pro asla üzmez.Şarj süresi kullanım rahatlığı vesaire piyasanın en iyisi ayrıca g pro 2 almana gerek yok.Yine aynı şekil kulaklıktada fantaziye kaçma cloud 2 wireless al.Hem mousen hem kulaklığın kablosuz ve uzun şarj süreli ekipmanlar...
  17. grindneverends

🔥İndirim 7800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem 119.999,00

Harici toplamak daha mantıklı herzaman bu fiyattan bunu anlamış olduk tekrardan.
  18. grindneverends

İphone 14 kullanıyorum

Bu bahsettiğin konu doğru hocam ama ben yine de aynı fiyat olan iphone ve diğer telefon markası arasında seçim yapıcak olsam iphone tercih ederim
  19. grindneverends

MONİTORDE EKRAN DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR YARDIM

Ozaman aklıma farklı bir çözüm gelmiyor hocam.En kısa zamanda ekran kartını kontrol ettirmende fayda var
  20. grindneverends

MONİTORDE EKRAN DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR YARDIM

Hocam %90 ekran kartın çöküyor çünkü mouse donmuyor diyorsun ekran kartı çökse bile mouse işletim sistemi tarafından kontrol edilmeye devam eder.DDU ile ekran kartı sürücülerini sil en güncelini yükle.
Geri