Arama sonuçları: *

1. G

30k bütçe ile alınabilecek pc

Taksit ile alacagımız için sıfır alıyoruz yoksa ikinci el çok mantıklı.
  2. G

30k bütçe ile alınabilecek pc

merhaba 15 tatil yaklaşıyor ve bende artık bir bilgisayar almak istiyorum aileme çokda yük olmak istemiyorum çevre birimleri dahil 50k oluyor bana yardımcı olursanız sevinirim erkenden bir bilgisayar almak istiyorum.
  3. G

50 60k sistem önerisi

Merhaba beyler bütün çevre birimleri dahil 50k yani sistem ya 30 yada 40 olucak ve taksitle alıcagım için tek site ve taksite açık olması lazım genellikle fps oyunları oynuyorum amd,nvidia fark etmez şimdiden teşşekürler.
  4. G

Merhabalar bilgisayarı nereden toplayabilirim?

Merhabalar ben ilk defa bilgisayar alıcam ve taksitle alıcam eger stogu bitmezse donanım arşivin yayınladıgı game garaj prime s32yi alıcam ama stogu biterse nereden alıcagımı bilmiyorum normalde itopyadan filan alıcaktım ama bugün karşıma çıkan şikayeten sonra güvenim sarsıldı ve game garaj ile...
  5. G

40-30k sistem tavsiyesi

Merhabalar öncelikle şunu belirtmeliyim taksitle alacagım için çevre birimlerinide o siteden alıcagım ona göre önerirseniz sevinirim bi kaç gündür sistem toplamaya çalışıyorum ama fiyatı aşıyorum bu yüzden sizden yardım almak istedim ve yılbaşından önce hızlı almak istiyorum daha fazla zam...
  6. G

Sizce 50 55k arası iyi bir bilgisayar taoplaya bilirmiyim

merhabalar 2 hafta için bir bilgisayar alıcam ve siz bilgili insanlara sormak istedigim bi kaç şey var. İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum 50k sadece kasa degil mönitor ve çevre birimleri dahil bana önerebileceginiz sistem varmıdır çevre birimleride önerirseniz sevinirim.
  7. G

İtopya dragon 5060 v12 nasıl

Dosya eklemeyi unutmuşum 1765567459 Hayır bakmadım
  8. G

İtopya dragon 5060 v12 nasıl

Merhabalar ilk defa sistem alacagım yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışmak istedim ilk defa alacagım için ditek monitör,klavye gibi çevre ekipmanlarıda alacagım bütcem 50,55k arası bu sistemi biraz özeleştirdim eger başka özelleştirmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim yada...
Geri