Arama sonuçları: *

1. A

3000TLye Manyetik Switchli Klavye Önerisi

merhaba bu klavyede bastırdığımız zaman hareket etme gibi bir sorun oluyor mu plastiğinden dolayı öyle bir şey duymuştumda birde switchlerden hangisi alınmalı air esport gibi modeller var en iyisi hangisi
  2. A

Çözüldü✓ İEM kulaklık önerisi

aldınız mı acaba yorumlarınız neler
  3. A

FPS oyunları için iem kulaklık 2k-3k

chu 2 - kz gibi markaları gördüm ama bilmiyorum hangisi fps için daha iyidir
  4. A

peki kulaklık olarak ne alabilirim
  5. A

laptop kullanıyorum ses kartı hakkında bir fikrim yok ama alabilirim çok pahalı bir şey olmamak şartıyla
  6. A

Normalde kulaküstü alacaktım fakat baktım ki herkes farklı şeyler öneriyor ya da memnun değiller ben şu anda arctis 1 kullanıyorum cs gibi oyunlarda yeterli fakat pubg de anlayamıyorum mesela evdeki adamın sesini ya da yukarıda aşağıda olduğunu.Pubg,r6 gibi oyunlarda çok fazla iem görmeye...
  7. A

Çözüldü✓ Oyun için IEM kulaklık önerisi

biraz eski bir tarihte yazmışsınız fakat bende bu arayış içerisindeyim aldınız mı ne aldınız nasıl sizce
  8. A

MCHOSE Ace68 E-sport vs MCHOSE Ace 60

ace 68 espor ile ace 68 air arasında ne fark var birde ace60 tan daha mı iyi performans olarak 68 ler birde çoğunda farklı switchler var hangisini almak daha mantıklı
  9. A

SIMGOT EW300 IEM Kulaklık DSP

çok teşekkür ederim bilgilendirme için bende iem kulaklık arayışı içerisindeyim bu fiyat bandına aklıma kazıdım.
  10. A

FPS oyunları için IEM kulaklık önerisi

Bundan yaklaşık 1 ay önce cloud 3s alıp iade ettim ses kasamadığım için.Şuanda arctis 1 kullanıyorum kablolu fakat sorunlu ses gidip geliyor sadece sol kulağa geçiyor vesaire.Ses kasmasından cs2 gibi oyunlarda memnunum pubg de değilim.Kafamdan kayıyor sürekli bunuda istemiyorum ve saçta tam...
  11. A

SIMGOT EW300 IEM Kulaklık DSP

ürün geldimi fikirleriniz neler
  12. A

Cloud 2 den geçilebilecek kulaklık önerisi

forum açmak yerine forumda insanların yaptığı ayarlardan denedim sürekli dts i kendi uygulamasından yükledim cs2 de oyun içi ayarları değiştirdiğim bile oldu çaresizlikten equalizer de denedim fakat kendi uygulamasından bu uygulamadan denemedim.Ve kulaklıkta ses çok azdı bu uygulamayla...
  13. A

Kulaklık önerisi 4-6k

ben alıp denedim 3s ama aldığımın ertesi günü iade ettim.Arctis 1 kablolu ile daha iyi ses kasıyorum gerçekten . Tek iyi kısmı mikrofonu çok iyi ve rahat ama ses kasma diyince hiç hoşuma gitmedi çok kötüydü.
  14. A

Cloud 2 den geçilebilecek kulaklık önerisi

ben cloud 3 s aldığımın ertesi günü iade ettim arctic 1 kablolu kulaklığımla daha iyi ses kasabiliyorum cloud 3 s e göre
  15. A

Çözüldü✓ 130 bin tl civarına 5080 li sistem

onu ileride yaparım artık ya 5080 e bile daha net değilim fiyat konusunda kasayla rengi zaten uymayacak ekran kartının büyük ihtimalle.Görünüş olarak aşırı takık değilim hava akışı vesaire iyi olsun yeterli
  16. A

yarın akşam satın alıcam sanırım bilgisayarı 5080 e daha yakınlaştım şuan :D bakalım artık
  17. A

5080 ve 5070 ti 16gb aslında 5080 biraz daha yüksek olsaydı hiç düşünmeden alırdım ama ikiside 16 olduğu için 15 bin tl fark fazla geliyor biraz.4k oynamayacağımıda göz onunda bulundurunca gereksizmiş gibi hissediyorum bir yandan. 1766264198 2k olarak bile oynayacağımı düşünmüyorum 400hz 500hz...
  18. A

kasa içeriği tam beyaz değil ve akvaryum kasada kötü duracağını düşünüyorum.h7 flow bu denli indirime girmişken onu kaçırmak istemedim birde arctic lf3 pro da sığdığı için bundan yana kullandım tercihimi.Rami bir arkadaş daha söyledi dual kit olarak al diye onu öyle yapacağım.Ssd yi de...
  19. A

benim amazon olarak seçtiğim ürünlere bakar mısınız birde orası nasıl onları almayı düşünüyorum ariyetten 5070 ti ile 5080 arasında kararsızım 5080 için 4k gibi oyun oynamayacağım 5070 ti içinde bu fiyat bandı yüksek mi bilemiyorum
  20. A

https://www.amazon.com.tr/XPG-PC5-48000-288-Pins-Masa%C3%BCst%C3%BC-AX5U6000C3016G-DTLABRBK/dp/B0CCK6P1HR/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1H22130QSB9IM&dib=eyJ2IjoiMSJ9.rSUObSiQ21KfKailk_nv7dLGDCe2XNRkk-xffO-ozaP5fW2r6SjP_W1yWC9YE37QfCJ_TbsjhhxMjifDFhVE1s826Cf3pNW4tOL-X...
Geri