Arama sonuçları: *

1. kırkaltı46

Monitörüm Bozuk Mu Renkler

msı mag 255f e20 mönitörüm var youtubda ve bazı oyunlarda böyle görüntü değişiyor laptop kullanıcısıyım hdmı ile bağlanıyorum sorun nedir her şeyi denedim bu monitör rezalet kimseye önermiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olurmsunuz
  2. kırkaltı46

Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

bende smx r89 x pike modeli vardı 1 sene sonra tekerleği bozuldu 1786016962 aula v9 larada bakabilirsin
  3. kırkaltı46

Mchose A5 Ultra Satılıp Ne Alınabilir

aula v9 pro plus
  4. kırkaltı46

Hp mi Lenevo Laptop Mu

ekran kartı wat değerine bakıyorsun değilmi
  5. kırkaltı46

Fc26 & Ea App Drop, Kasma, Yavaşlama Vs. Sorunları

hp victus 16 3050 ti 4 g r7 6800h sistemim ama 8 gb 4060 lı laptopda da kasıyordu onda da r7 var bence oyunda sıkıntı var
  6. kırkaltı46

Fc26 & Ea App Drop, Kasma, Yavaşlama Vs. Sorunları

valla hocam bende de aynı problem var aldım alalı toplam 10 saat oynamışımdır anca kodumun oyunu bozuk laptopdan oynuyorum ben termal macun vs bakım yaptım şöyle bir gün oynadım ertesi gün gene tekrar kasmaya donmaya başladı
  7. kırkaltı46

Mazot-Benzin Nereden Alıyorsunuz

shell
  8. kırkaltı46

Hp Omen 17 Alınır mı ?

bizde 2 tane victus var birtinde 3050 ti r7 6800h onun soğutması pek iyi değil ama seervise gidenin ki iyi o da r7 4060 var omen nasıl onu bilmiyorm
  9. kırkaltı46

Hp Omen 17 Alınır mı ?

VALLA HOCAM BİZDE HP VİCTUS 16 VAR SERVİSE GÖNDERDİK GARANTİSİ BİTTİKTEN 2 AY SONRA HALL SENSÖRÜ ARIZASI VERDİ 8900 ANAKART DEĞİŞTİRME PARASI VERDİK ŞUAN 12 GÜNDÜR SERVİS DE ALACAKSAN BUNLARADA BAK KRONİĞİ FALAN VARMI
  10. kırkaltı46

2000 Maks 2500 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

kral bu alta yazaıyı nasıl yazıyon 1784750575 bu mesajın altında yazan sistem özlliklerini nasıl yazıyorsun
  11. kırkaltı46

S20 Fe İçin Bu Şarj Kablosu Yeterli Midir?

s20fe den memenunmusn bende de var 2023 ocak ayında aldım 4 yıl olacak kamera artık eskisi gib iyiy çekmiyor atrı yavaşladı senin telefon yeni andorid güncellemesi alıyormu
  12. kırkaltı46

2500 TL Ye Hangi Mouse Alınmalı

valla hocam biz v9 pro plus aldık çok memnunuz 2100 TL'ye aldık kalitesi falan güzel yalnız yazılımı bok gibi haberin olsun pro ile pro plus arasındaki tek fark boyut
  13. kırkaltı46

Monster Abra A5 Nvidia Ekran Kartına Mönitör Bağlanmıyor

Sorun başlıkta yazdığı gibi nvida ekran kartına nasıl bağlayabilirm
  14. kırkaltı46

Aula V9 Pro Alınır mı?

hocam wraithden ürün almam ama tavsiyeniz için teşkkür ederim
  15. kırkaltı46

Aula V9 Pro Alınır mı?

sa. aulanın v9 ultrasını almayı düşünüyorduk ama sadece kırmızısı varmış bu onun düşüğü ama aralarında dpı farkı dışında çok büyük fark varmıdır. genellikle valo bf1 oynuyorum uzun süre beni götürürmü. şuan kullandığım maus smx r89 tekerleği bozuldu arada da takılma yapıyor parmaklarım full...
  16. kırkaltı46

Yardım Msi Mag 255f E20 Işık Süzmesi Var Bugün Geldi Kargodan Sıfır Normal mi ?

en iyisi ben hdmı ile bağladım laptopda kullanıyorum
  17. kırkaltı46

ne bileyim fazla geldi gibi neyse hocam memnunsa çokta önemli değil renk doygunlu falan nasıl memnunmusn neyle bağladın hdmı
  18. kırkaltı46

normal hocam bizde de var aynı mönitör ama içine sinmediyse iade et telefondan çektiin içinmi böyle fazla gözküyor
  19. kırkaltı46

Aula V9 Ultra Alınır mı?

daha vermedim ama n11 de yeni üye olunca 250 tl kupon geliyor 1 gün süresi var
Geri