Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ PSU'dan gelen cızırtı sesi

Hocam teşekkürler yanıt için ama bana böyle yazdı. Belki de derdimi iyi anlatamamışımdır. ------------- [H3 id='+nemli+dzeltme']⚠️ Önemli düzeltme[/H3] PSU switchi kapalıyken ses gelmesi normal değil Açıkken ses olmaması bu durumu masum yapmıyor Çünkü sorun yük altındayken değil, boşta /...
  2. U

Tamam hocam sağolun. Bu gpt gereksiz korkutmuş.
  3. U

Ses gitti zaten. O videoda çok kez deneme amaçlı çıkarıp taktığım için tam takmadan çekmişim videoyu. Ama ses gelirken tam takılı iken de geliyordu.
  4. U

Ses tamamen kesildi. En fazla 10 dakika sürdü sanırım. 1765750241 Bu PSU patlayıp tüm sistemi yakmaz değil mi.
  5. U

Anladım teşekkür ederim. Korktuğum şey psu kapalıyken sesin gelmesi o biraz garip geldi. PSU ya da çok güvenemedim kasanıni içinde gelen bir şey olduğu için.
  6. U

Itopya'dan aldığım FAZEON F6 kasanın 650w lık PSU'sundan sadece PSU kapalıyken bir cızırtı sesi gelmeye başladı. Bu ses ben switchi açtığımda veya prizden çektiğimde geçiyordu. Yaklaşık bir 10 dakika sonra tekrar fişe taktığımda bu ses geçti. Sebebi ne olabilir ? Bir zararı var mı ? İlk...
Geri