Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Çok sınırda bir bütçedesin biraz daha arttırabilirsen Wraith'de bayağı iyi seçenekler var.
  2. M

rica ederim hayırlı olsun
  3. M

Rica ederim hayırlı olsun hepinize güle güle kullanın :blobdance:
  4. M

Kodun sınırlı stok olduğunu biliyorum sadece (sayısını bilmiyorum) kampanya bitişi hakkında fikrim yok ama yılbaşında biter tahminimce. hayırlı olsun :hoba: 1766260178 Bu biraz da tercih meselesi. Özellikle bu yumuşaklığı arayan da var.
  5. M

❌İndirim Bitti! PTT AVM XDRIVE 15'Li PLUS İNDİRİMİ (6.799TL)

Arkadaşlar PTT kargoyla gayet sağlam bir şekilde geldi. Bahsedildiği gibi 10 gün falan da sürmedi. Hatta Sürat kargodan şikayeti olanlar özellikle gidip PTTAVM den alsın bence aynı ürünü. Koltuğun kendisine gelecek olursak şimdilik ben bayıldım. 1.80 boy 87 kiloyum. Kumaşı kaliteli...
  6. M

indirimin bitmesini bekleseydin :D :D
  7. M

Tam yedek olarak alınacak bir klavye. Main klavye olarak tercih edilmeyebilir ama bu fiyata kesinlikle kenarda dursun diye alınacak bir şey.
  8. M

Sizdeki düz 15'li olan mı yoksa yenilenen Plus versiyonu mu? Yenilenen versiyonda oturma yerindeki çıkıntılar yok ben onu görerek tercih etmiştim.
  9. M

Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun. İndirim bitti ve fiyatı 9.948TL'ye güncellendi. Ben gönderiyi paylaştığım an satın almıştım şu an kargo dağıtımda. Yorumlarda söylendiği kadar geç gelmedi. Kargonun durumuyla alakalı da bilgilendiririm.
  10. M

39cm. Normal bir klavyeden çok az daha küçük.
  11. M

Anladım. Klavye lazımsa kaçırılmaması gereken bir fiyatta şu an bu. Olur da rahat edemezseniz uygun fiyata klavyenin boyutuna uygun bilek desteği satın alabilirsiniz 200 lira civarına bulunuyor ve genelde bilek destekli klavyelerin kendi desteklerinden daha rahat yumuşacık oluyorlar. Tavsiye ederim.
  12. M

Bunda bilek desteği yok zaten kullanabilirsin. Bu fiyata daha iyi bir klavye de göremedim.
  13. M

Yorumunu gördükten sonra özellikle harfleri kazımaya çalışmama rağmen zarar veremedim 1 haftada nasıl o hale geldi acaba. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım buradan.
  14. M

hayırlı olsun 1766075840 Rica ederim hayırlı olsun. :hoba: Sessizliği cidden güzel hissettiriyor. 1766075957 Yılbaşı kapıda. Bir daha bu fiyatlara böyle düzgün klavye alınmayacak. Ucuz bulmuşken yedek için falan almak lazım.
  15. M

Kardeşimin klavyesinden sonra kendi klavyemi 2 gün önce aldım bugün sorunsuz şekilde elime geçti. 2. siparişim ve sorun yaşamadım kısa sürede elime geçti ikisi de. Bilginiz olsun arkadaşlar.
  16. M

Bir süre sonra hobiye dönüyor klavye işi :D
  17. M

Onu kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama örneğin ben geçen sene Wraith üzerinden 2.500 liraya klavye almıştım. Onu almamış olsam ve bu elime geçse yeni bir klavye alma gereği duymazdım bunu kullanırdım öyle bir ürün. Mekanik switch takıntınız yoksa eğer gayet yeterli bir klavye memnun...
  18. M

Baktığım kadarıyla pek fark yok gibi. RGB modları da varsa neredeyse aynı denebilir. Şahsen ben fiyatının uygunluğundan dolayı alıyım kenarda dursun diyerek aldım. Sen de bu yönden değerlendirebilirsin.
  19. M

Genelde 14:50 civarında HepsiJET "Paketiniz Hepsijet'e ulaşmıştır." tarzında bir SMS yolluyor. Yola çıktığında da kargo takip linki yollanıyor SMS ile. Büyük ihtimalle yarın o saatlerde SMS alırsınız.
  20. M

hayırlı olsun :hoba:
Geri