Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ Windows başlama ekranında kalıyor

Bide işlemcim 0.78 hızında takılı kaldı biosta ayarı nedir bilen arkadaşlar varmi
  2. Y

Bu seferde başka sorun var😀 MSI z170 anakart aldım HDD ye Windows kurdum ama PC yavaş oyunları açmıyor normalde aynı işlemci ekran kartıyla volorantta düşük ayarlarda 180 200 FPS alıyordum ben bu anakartın yavaş hızlı ayarımı varmış nedir kafam iyice karıştı PC den soğudum
  3. Y

Evet dostum sorun SSD de çıktı hdd bağladım format attım çalıştı sadece senden isteğim zamanın olunca hirenboot programında tam hangi seçeneğine girip işlem yapacağımı anlatırsan sevinirim
  4. Y

hirenboot programına YouTube dan baktım imaj ve kılonlama felan yapılıyormuş senin yapmamı istedigin neydi bu programda
  5. Y

İşte benimkinsadece şüphe 3 4 defa format denedim format tamamlanıyor tam Windows ekranında kitleniyor dediğin gibi tek sorun SSD gibi eski anakartta da afallamaya başlamıştı oyunlarda droplar oluyor du demek patladı
  6. Y

SSD daha 1 1.5 senelik çokta kullanmadım acaba işlemci pimi kırık olan anakartta kullandığım için mi bozulmuş olabilir işlemci pimi kırıldıktan sonra 2 ram slotu çalışmıyordu zaten 1765793154 SSD de sorun yoksa işlemci de sorun olabilir mi peki
  7. Y

Evet O şekilde yapmıştım 1765792743 Anladım hocam bekliyorum hala donuk ekranda belki açılır diye ama yok
  8. Y

Başka bilgisayarda deneme şansım yok Dediğim gibi Windows başlama ekranındaki daire simgesi dönüyor 5 saniye sonra dönüp kalıyor ama mouse hareket ediyor
  9. Y

Formatı atıyorum PC hazırlanıyordan sonra Windows ekranında donup kalıyor
  10. Y

Bilgisayarımı açtığımda bi anda masaüstüdenki hiç birşeye tiklayamadim ve alt taraftaki Windows bölümü gitti anakartımın işlemci söketinin pimi kırıktı anakartımı değiştirip yeni anakart taktım ama sorun çözülmedi format atıyorum Windows başlama ekranındaki halka dönüyor bir anda donup kalıyor...
  11. Y

Bilgisayarım açtıktan sonra Bi anda alt Windows sekmesi gelmedi siyah çubuk ceklinde gözüküyordu masaüstündeki simgelere de tıklayamıyordum anakartımın işlemci söketinin pimi kırıktı sorun anakartta diye değiştirdim yeni anakart taktım format attım yine aynı şekilde bu seferde Windows başlama...
Geri