Arama sonuçları: *

1. D

Kadınlara Yönelik Laptop Tavsiyesi

Değişim veya iade hakkımız yok üstadım teknoloji bize uymak zorunda şuanda :))
  2. D

baktığım zaman tam olarak aradığımız cihaz ama dahili gpu problem olabilir.. sonrasında oyunu oynayamazsa kafamda kırılsın istemem :D
  3. D

yapma bee... ıgpu üzer bizi Evet macbook oyun konusunda eliyor kendini maalesef ki
  4. D

tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu
  5. D

buda doğal olarak can sıkar yetersiz kalır fiyat olarak ta gayet tuzlu bir alet
  6. D

oyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
  7. D

Var mı tavsiyenn
  8. D

ama oyun da oynamak istiyor kardeşim asla oynamam demiyor cs falan oynamak istiyor
  9. D

tam olarak istediği laptop bu işte :) yalnız dediğin gibi bu fiyat adamı üzer umarım görmez bu modeli :)
  10. D

hahahah mükemmel bir örnek görsel oldu :)
  11. D

Ağırlık sıkıntı bir tık.. Bana kalsa laptop çantasıyla çözerim işi ekran boyutu baya hoşuma gitti 1765888533 Macbook hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  12. D

kol çantasına koyup götürme hayalleri var...
  13. D

yoga da ki grafik kartını daha önce duymadım yeterli olur mu acaba tasarımsal olarak baya beklentilerimi karşılıyor
  14. D

Anlatamıyorsun maalesef rgb ışıklardan utanıyormuş :D excaliburla ilgili çok ısınıyor diye şikayetler duymuştum ne düşünüyorsun öyle midir gerçekten
  15. D

70k ya kadar yolu var
  16. D

Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşım için yaklaşık 2 gün önce laptop araştırmaya başladım ancak bildiğiniz üzere kadınların istekleri bambaşka olabiliyor :) Bizim laptoptan beklentilerimiz tasarım açısından ince zarif sade tasarım kolay taşınabilirlik donanım açısından da simülasyon oyunlarını...
Geri