Arama sonuçları: *

1. B

Asker Olmak Mantıklı mı

Bu kafa yapısı ile eğer Askeriyedeysen 3 5 seneye sende bahsettiğim komutan gibi olursun zaten . Okulu gormemişmiyim hahahah komedisin gerçekten hiçbir sebep yokken ego tatminini sırf üst olduğu için normal karşılaman nasıl bir kafa yapisinda olduğunu gösteriyor Hayatında senden ne kadar üst...
  2. B

Asker Olmak Mantıklı mı

kimse asker olmak için birilerinin egosunu tatmin etmek zorunda değil hâlâ kaldiramamaktan bahsediyorsun bu bir eğitim değil bir insanın sırf üsttu diye birisinin her dakika egosu ile uğraşmak bana akıl işi gelmedi. Küfür olayı sonrası yemekhanede duyuru yaparken birden sebebsiz yere sana...
  3. B

Asker Olmak Mantıklı mı

En ufak şeyler derken birisinin sana gelip küfür edip isim soyisminle imali hakaret edip senin verebilicegim tek cevap emredersiniz olunca işler değişir . Ben bu komutan ile okulu düzgün bitirebilicegimi ongoremedigim için bıraktım . Seneye polis akademisine gitmeyi düşünüyorum. Mesele vatan...
  4. B

Asker Olmak Mantıklı mı

Reis yazılarina baktimda bir sene önce ben yazmış gibiyim. Gerçekten dışardan gördüğün gibi bir ortamı yok askeriyenin. Çevrenin sana polis asker benzetmesi yapmasinin egonu oksamasi ile bu yola girmeni hiç tavsiye etmiyorum. Askerin sözüm ona havalı olduğu tek Zaman ya yıllık izin zamanıdır...
  5. B

Asker Olmak Mantıklı mı

Askeri okulu bırakmış birisi olarak kendini iyi tartıp okulu öyle denemeni öneririm Asla bırakmam dediğim okulu gerek üst devre muamelesi gerekse komutanların davranışları neticesinde kaç para tazminat çıkarsa çıksın benden bu kadar derecesine gelip bıraktım ben hâlâ okulda olan arkadaşlarim ile...
Geri