Arama sonuçları: *

1. Equelta

Yardım HAWK KOLTUK HANGİSİNİ ALMALIYIM

Hangi model bide deri yada kumaş hangisi iyi olur
  2. Equelta

Yardım HAWK KOLTUK HANGİSİNİ ALMALIYIM

HAWK FUTURE ? HAWK FUTURE PRO ? İkisi arasında kaldım çok bi fark var mıdır veya başka öneriniz varmı ?
  3. Equelta

Haksız yere ban yedim

O ne oluyor ?
  4. Equelta

Haksız yere ban yedim

Deneyeceğim hocam sağolun
  5. Equelta

Haksız yere ban yedim

Roblox studio da oyun yapmaya çalışıyordum ve Kaç gündü Rust a girmedim ama pc yi açınca steam arkada açılıyor otomatik Onuda kapatmamıştım Yani steam de arkada açıktı ben oyun yapmaya çalışıyorken bir anda görseldeki gibi karşıma çıktı rust da 47 saatim var yeni başlamıştım ve 3 4 gündür...
  6. Equelta

Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe 7 8 bin Oyuncu koltuğu önerir misiniz rahat bel ağrısı yapmayacak
  7. Equelta

Yardım Kulaklık önerir misiniz? Oyun için

Bütçe 3 4k bana kulaklık önerin lütfen mikrofonlu olsun
  8. Equelta

Lütfen yardım edin lütfen

Rust oynayım dedim ve balta ile kazma meşale arasında hızlı geçişler yapınca bir şey oluyor anlamadım bi anda fps 2 ye falan düşüyor drop yiyorum gibi oluyor ve bazen oyunda donma oluyor ve hiç açılmadığı oldu bende tüm ekran kart ayarlarını sıfırladım ama yine aynı problemle karşı karşıyayım…...
  9. Equelta

Beklenmedik Sistem arızası nedeniyle…

Biri yardım etsin Rust girdim ve ayarlara bakarken Bi anda dondu oyun Ama windows tuşuna basınca klavyeden donmadığını anladım ama oyunda klavye mouse çalışmıyordu bunu sürekli yaşıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum yardım lütfen 🙏🏼 PC yi itopyadan aldım 650w 80 bronz sertifikalı ekran kartı...
  10. Equelta

Yardım Hogwarts legacy yama dan sonra açılmıyor

Görsele koyduğum hatayı veriyor açılırken
  11. Equelta

Oyunlara giremiyorum Yardım

Nası bir rapor yani ben ama Ekran kartı ve işlemcinin tam güçte çalıştığını sanmıyorum çünkü daha iyisini yapacak potansiyel var ama nasıl açıcam bu ayarı
  12. Equelta

Yt deki videolara baktım ve 500 ve üstü genelde 1767207611
  13. Equelta

Yok direk kapatıyor Valorant da 500 fps üstü almam gerekiyor ama 300 e falan düştüğü oluyor sonra bir şey oldu 60 70 fps oldu çıldırdım ya
  14. Equelta

9060xt 16gb Ryzen 5 7500f sistem topladık ama Oyun açmada sıkıntı yaşıyorum örnek olarak Hoqwars legacyi açıyorum ama Açılırken siyah bir ekranda Uyarı Yazısı geliyor oyunun ekran parlaklığını kısın işte Oyun gözünüzü bozabilir vs vs ondan sonra Biraz bekliyor ve Oyuna girmiyor direk Hoqwars...
  15. Equelta

Yardım İtopya Dan aldığım sistemim hala gelmedi ?

itopyadan sipariş ettiğim hazır sistem ne zaman gelir sizce ayın 17 sinde sipariş vermiştim 5. Gün bu sipariş hazırlanıyor diyor hala Adana’ya gelecek kargo bi fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim ?
  16. Equelta

Yardım Acil 2K f/p monitör önerisi

Bu marka iyi mi ?
  17. Equelta

32 inç Samsung hakkında bilgi sahibi olan varmı
  18. Equelta

Bunların arasında kaldım sizce sorun açmayacak bir monitör önerir misiniz ?
  19. Equelta

Monitör önerisi olan şuanda indirimde Olan monitör bilen varsa ?

Sistemin 9060xt 16gb R5 7500f ddr5 b650m 16gb ram bana monitör önerir misiniz Rdr 2 Rust GTA 6 çıkınca onu böyle hem hikayeli hem online oyunlar oynuycam 6 7 bin tl civarı yukarı aşağı fiyat değişebilir fazla uçuk olmasın Monitör ips ekran olursa sevinirim
  20. Equelta

650W bunu besler mi ? 🙄

Asrock 9060XT 16GB OC Ryzen 5 7500f Asus prime B650M 16 GB KINGSTON 5600mhz DDR5 1 TB M2 ssd Kingston 240mm sıvı soğutucu 650W +80 bronze MSİ MAG 120a diye biliyorum kasayı da 650w yeterli olur demi sizce ?
Geri