Arama sonuçları: *

1. B

Baska pc den sökülen ssd nasıl sıfırlanır?

windows 10 disk kurulum alanında ssd gözüküyor ancak ne windows kurabiliyorum ne de diskpart ile temizleyebiliyorum...
  2. B

AIO modlu iso vardı bu da SATA/NVMe kontrolcüleri bilerek devre dışı bırakıyormus o yuzden orijinal windows ile deneyeceğimç
  3. B

windows 10 ile deneyeceğim hemen sonrasında linux ile deneyeceğim gelişmeleri paylaşacağım.
  4. B

Sen bu işi çözecek gibisin senden çok iyi bir vibe aldım :D
  5. B

Diskin %99.9 çalıştığına eminim çünkü arkadasım gelmeden önce test etti ve onayladı, boot menüsünde vs. disk gözüküyor. CSM kapalı Secure boot other os AHCI mod seçili raid intel rst kapalı
  6. B

hayır sata ile açılmıyor TUF logosunda kalıyor, şimdi gpt olarak flash'a windows 10 kuruyorum o formatta ssd sıfırlayabilecek miyim deneyeceğim. 1765999383 Bios da gözüküyor hiçbir problem yok m2 ve sata takılıyken tuf logosunda kalıyor sanırım ikisi çakıştığı için pc döngüye giriyor ve açılmıyor.
  7. B

NOT : Diskyöneticisinde de gözükmüyor.
  8. B

Arkadaşlar öncelikle hepinizin umarım sağlığı keyfi yerindedir, bir problemim var; Arkadaşım yurtdışından bana bir SATA SSD getirdi kendisinin eski ssd'si bunun içinde windows var ve ben bu SSD'i sıfırlayamıyorum. M2 SSD'm ve SATA SSD açık iken TUF Logosunda pc takılı kalıyor hiçbir şekilde SATA...
Geri