Merhaba donanım arşivi hocalarım ben iki defa "HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Monitör" aldım. İlk önce Amazondan aynı ürünü aldım ilk günde ölü piksel testinde hiç bir şey yoktu. Ancak ikinci günü test ettiğimde bir ölü piksel gördüm ve geri iade ettim. Daha sonra n11...
Merhaba arkadaşlar benim bulunduğum bölgede alt yapı 33 mbps hız destekliyor ve şu anda ADSL kullanıyorum. Ancak ben VDSL için hizmet aldığım firmayı aradığımda bana boş port olmadığını söylediler. Bu VDSL port nasıl oluyor oda farklı bir şey mi? Konuya hakim değilim bana cevap yazarsanız çok...
Ram alacaksan 3200 öneririm. Ayrıca Ramlerin 16-18 CL değerleri vardır. CL değeri düşük olanları tercih etmelisin. Youtube'da 16 ve 18 CL test videoları mevcut. Ben ilk başta Ram alırken bunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim ama iş işten geçmişti.
Merhaba arkadaşlar Zalman S3 USB 3.0 Midi-Tower Kasa kullanıyorum. Kasanın arka tarafında tek bir fan var. 60 - 70 tl arası fan önerebilir misiniz? Öneri için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım uyku moduna girmiyor. Daha önce otomatik uyku moduna geçerdi ancak şimdi sürekli çalışıyor. Ayrıca kendim uyku moduna alıyorum ama bu sefer de fareyi hareket ettirdiğimde bilgisayar açılmıyor. Açma / kapatma tuşuna bastıktan sonra açılıyor. Daha önceki...
Biraz daha detaylı anlatırsanız size birileri yardımcı olabilir. Eğer taktığınız Ram tam kapasitede çalışmıyorsa işletim sisteminizden kaynaklanıyor olabilir. 32 bit kullanıyorsanız tam kapasitede çalışmayabilir.