Arama sonuçları: *

1. Hilalay

HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms Monitör Ölü Piksel Sorunu

Cevabınız için teşekkür ederim ürünü iade etmekten başka çarem yok.
  2. Hilalay

HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms Monitör Ölü Piksel Sorunu

Merhaba donanım arşivi hocalarım ben iki defa "HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Monitör" aldım. İlk önce Amazondan aynı ürünü aldım ilk günde ölü piksel testinde hiç bir şey yoktu. Ancak ikinci günü test ettiğimde bir ölü piksel gördüm ve geri iade ettim. Daha sonra n11...
  3. Hilalay

ADSL den VDSL Geçiş Sorunu

Benim bulunduğun yerde herkes ADSL kullanıyor
  4. Hilalay

ADSL den VDSL Geçiş Sorunu

Merhaba arkadaşlar benim bulunduğum bölgede alt yapı 33 mbps hız destekliyor ve şu anda ADSL kullanıyorum. Ancak ben VDSL için hizmet aldığım firmayı aradığımda bana boş port olmadığını söylediler. Bu VDSL port nasıl oluyor oda farklı bir şey mi? Konuya hakim değilim bana cevap yazarsanız çok...
  5. Hilalay

Ram Önerisi

Ram alacaksan 3200 öneririm. Ayrıca Ramlerin 16-18 CL değerleri vardır. CL değeri düşük olanları tercih etmelisin. Youtube'da 16 ve 18 CL test videoları mevcut. Ben ilk başta Ram alırken bunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim ama iş işten geçmişti.
  6. Hilalay

RX570 mi GTX1060 mı AMD Ryzen 1200'e

Bütçe varsa RX 580 veya RX 590 alın. Bütçe kısıtlı ise RX 570 almanı tavsiye ederim.
  7. Hilalay

Arkadaşlar bu site güvenilir mi? bakarmısınız

Böyle sitelerde indirilen hiç bir şey güvenli değildir. Adamların içine ne koyacağı meçhul. Sonrada uğraşır durursun ben uzak dur derim.
  8. Hilalay

Zalman S3 USB 3.0 Midi-Tower Kasa için Fan Önerisi

Merhaba arkadaşlar Zalman S3 USB 3.0 Midi-Tower Kasa kullanıyorum. Kasanın arka tarafında tek bir fan var. 60 - 70 tl arası fan önerebilir misiniz? Öneri için şimdiden teşekkür ederim.
  9. Hilalay

Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor

Uyku modu sorununu hallettim. Teşekkür ederim Ancak fareyi veya klavyeden herhangi bir tuşa bastığımda uyku modundan çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim?
  10. Hilalay

Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor

Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım uyku moduna girmiyor. Daha önce otomatik uyku moduna geçerdi ancak şimdi sürekli çalışıyor. Ayrıca kendim uyku moduna alıyorum ama bu sefer de fareyi hareket ettirdiğimde bilgisayar açılmıyor. Açma / kapatma tuşuna bastıktan sonra açılıyor. Daha önceki...
  11. Hilalay

Ram Okuyor ama Jullanılamıyor

Biraz daha detaylı anlatırsanız size birileri yardımcı olabilir. Eğer taktığınız Ram tam kapasitede çalışmıyorsa işletim sisteminizden kaynaklanıyor olabilir. 32 bit kullanıyorsanız tam kapasitede çalışmayabilir.
Top Bottom