Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

AULA F75 IŞIK MODU DEĞİŞMİYOR

Firmware Update Yap çalışmazsa. https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware
  2. Apu Mühendisi

Driveri Bi Yükle De Önce.
  3. Apu Mühendisi

Driver Yükledin Mi ?
  4. Apu Mühendisi

RYZEN 3 2200G Ekran Kartı Önerisi

2200g'yi sat.
  5. Apu Mühendisi

Çözüldü✓ Aula f75 hakkında yardım

Soldaki shift tuşu ile soru işaretinin 2 yanı olması lazım. İkisine aynı anda bas.
  6. Apu Mühendisi

Çözüldü✓ Oyun oynarken gpu 97-98 çalışırken, cpu'nun %40 çalışması normal mi ?

Böyle Olması Normal. İşlemci Ekran Kartını besliyor demek oluyor. Bir Sıkıntı yok.
  7. Apu Mühendisi

Cs2 itemlerim durduk yere satılıp daha ucuz itemleri pahalıya alındı

Hesap Çalınmış Geçmiş Olsun.
  8. Apu Mühendisi

25.000 TL Laptop Önerisi

Beyler 25K Laptop Tavsiyesi Lazım. Oyun Odaklı Teşekkürler.
  9. Apu Mühendisi

Çift Kanal RAM Yapınca PC Acılmıyor

Bazen Sorunsuz Açılıyodu Bazen Açılmıyodu Bende. Ama Düzen Tutunca Açılmaya Devam Ediyordu Sıkıntı Olmuyordu.
  10. Apu Mühendisi

Asusta D.O.C.P Gibi Bir Ayar Var Aynısı MSİ'da da vardır Orda onu açıp ram mhzleri düşürüp dener misin ?
  11. Apu Mühendisi

Böyle Ramler ram slotunu seçiyor dimi mesela 2-4 yapınca çalışmıyor 1-3 yapınca 1-4 yapınca çalışıyor gibi. Ha Birde Ramlerin MHZ'i Düşürmüştüm biraz.
  12. Apu Mühendisi

Aynı Sorunu B450 Prime Plusta Yaşıyodum. Bios Update Çözmüştü. Çok Süründürmüştü beni zamanında.
  13. Apu Mühendisi

Temu Alınabilecek Ürün Tavsiyesi

Arkadaşlar Temudaki Kampanyalı ürünleri atar mısınız ? Aula F75 Aldım yanında alıcam ona göre atın lütfen. Termos ihtiyacım var.
  14. Apu Mühendisi

Temu Yurt Dışı Alışveriş Konusunda Soru

2.sipariş kesinlikle sıkıntı olmaz değil mi ? Çünkü Olacaksa arkadaşın hesabından değil kendi hesabımdan vereceğim siparişi. Aula F75 aldı o da. Bugün de ben alıcam.
  15. Apu Mühendisi

Temu Yurt Dışı Alışveriş Konusunda Soru

Beyler temudan alışveriş yapıcam. 30 dolar limiti var. Bu Vergi Dahil Olarak 30 Dolar mı yoksa ürünün değeri (max30dolar)+vergi mi ? Birde arkadaşın temudan bedava alışveriş kuponu var. Ama o da sipariş verdi 3 gün önce. Gümrükte Takılır Mı 2 tane sipariş verdiği için ?
  16. Apu Mühendisi

Çözüldü✓ Laptop'u Monitöre Bağladım. Ama Görüntü Masaüstü PC Kadar Net Değil

Ölçeklendirmeden Kaynaklıymış Çözdüm Şimdi. 125'i 100 yapınca düzeldi.
  17. Apu Mühendisi

Tulpar v23.2 1920x1080 Viewsonic Vx2476 1920x1080
  18. Apu Mühendisi

Arkadaşlar laptobu monitöre bağladım. Ama Görüntü masaüstü kadar keskin değil. Üstüne Ekrandaki Her Simge Şekil Büyük Geliyor Bilmiyorum Alışkanlıktan da Olabilir Ama Sormak İstedim.
  19. Apu Mühendisi

600-700TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

Evet Bekliyorum Arkadaşlar. Hali Hazırda T13 v5.1 kullanıyordum ama sağ kulaklığı kaybettim.
  20. Apu Mühendisi

4000TL Yuvarlak Akıllı Saat Önerisi

Samsungların Şarjı sıkıntı diyorlar doğru mu ?
Top Bottom