Arama sonuçları: *

1. S

Makine Mühendisliği okunur mu?

kayseriye gelebilirseniz orda tomtaş var benimde staj yerimdi orayı gezebilirsiniz ama dediğim gibi gezi varmı yokmu bir fikrim yok tomtaş ilk havacılık fabrikası diye biliyorum orda staj yaparken çok fazla aselsandan kişiler geliyordu sizin içinde bir fikir olsun
  2. S

aslında imkanınız varsa aselsan gibi savunma sanayi için üretim yerlerine geziler vardır onlarada göz atabilirsiniz bizim okulda gezi için tomtaş a götürülmüştü öğrenciler hakkında hayırlısı olsun hocam dilediğin gibi olur umarım başarılar
  3. S

tabii ki sektör içinde olan birinden tavsiye alman aklındaki soruları sorman önemli fakat o ortamı görmende son derece önemli seni korkutmak istemem ama ben bu bölümde psikolojik anlamda çok zorluklar yaşadım o sebeple seninde ortamı görmen daha iyi olur diye düşünüyorum
  4. S

Açık liseye geçebilir miyim?

kayıtlar kapandı diye biliyorum halk eğitime gidip konuşursanız onlar sizi yönlendirir
  5. S

bende meslek lisesi makine teknolojileri cnc alanı okuyordum dedikleri gibi zorluyordu 12.sınıfta değişiklik yaptım 12.sınıfta staj yerim tomtaş havacılıktı aselsana bağlı diye biliyorum 2 3 gün çok gitmedim aslında ama gerçekten makine bölümü insanı çok zorluyor benim tavsiyem öncelikle makine...
  6. S

Steam bakiyesini nasıl nakit çekebilirim?

14.20 dolar bakiyem var isteyene oyun atabilirim ibana atmalı
  7. S

🔥İndirim 🔥Amazon Prime Üyelerine Özel: 750₺ ve üzerine %25 indirim Kampanyası🔥

@Dõ man f80 monitör kolunda geçerlimi bakabilirmisiniz lütfen
  8. S

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

kulandığınız vpn nedir siparişi onaylanan arkadaşlar
  9. S

Jbl quantum 350 bluetooth kullanabilirmiyiz aracı ile

merhaba jbl quantum 350 kullanıyorum gayet memnunum fakat telefonda kullanmak istediğimde doungle çevirici ile telefona takmam gerekli buda arada sırada kopmalara sebep oluyor bunu bluetooth olarak kullanabilirmiyiz aklıma carplaysiz araçlarda kullanılan çakmaklık fm gibi yapılabilirmi diye...
Geri