Arama sonuçları: *

1. F

Görev Yöneticisinde Disklerde RAID yazıyor

Onu yapıyorum kaydet diyip çıkıyorum zaten otomatik eskisine alıyor
  2. F

Merhaba SATA ayarlarını buldum AHCI olarak seçip kaydedip kapatmama rağmen tekrar baktığımda sistem otomatik eski haline çeviriyor AHCI den çıkarıp görselde ki seçeneği seçiyor
  3. F

Sata moduna nerden bakıyoruz biosta bulamadım, bu ayarı bulup değiştirsem ve boot etmezse sıfırdan Windows kursam olur mu
  4. F

Bilen varsa bir destek atar mısınız çözemedim
  5. F

Merhaba sıfırdan windows 11 kurdum. Görev yöneticinden baktığımda sistemimdeki SSD ve HDD üzerinde fotoğraflarda görüldüğü üzere RAID ibaresi mevcut. BİOS üzerinden kontrol ettiğimde ise diskler Non-Raid durumunda gözüküyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim kurulumda bir hata yapmış olabilir...
  6. F

RAID ayarlarıyla oynadıktan sonra laptop açılmıyor

Verileri geri getirmenin hiçbir yolu yok mu
  7. F

Raid 0 oluşturdum yanlışıkla sonra tekrar sildim. Sonra açılmamaya başladı windows. Sadece 1 tuşla harddiskimdeki 700 gb veri kesin sıfırlanmış mıdır? Hiçbir uyarı çıkmadı karşıma bu kadar basit midir verilerin yok olması, yoksa veriler duruyor yalnızca Windowsun başlamasında bir problem olmuş...
  8. F

Boot mode seçeneği yok biosumda. Ama uefi boot sıralamasını değiştirebiliyorum. Yani açık anlamına geliyor sanırım. Windowsu nasıl yeniden başlatacağım bilgisayarı açamıyorum şuanda.
  9. F

Merhaba. HP Pavilion laptopuma 1 TB HDD'min yanında 128 GB SSD aldım ve M.2 slotuna taktığımda disk yöneticisi görmedi. Bende BIOS ayarlarını karıştırmaya başladığımda SSD'yi orada gördüm ve buradaki ayarlardan kaynaklandığını düşünerek RAID kısmında bilmeden volume oluşturdum daha sonra ne...
Geri