Arama sonuçları: *

1. B

65S90F Oled TV + Ses Sistemi Hediyeli 99.998 TL 🔥İndirim

Amazonun kendi satıcısı 13.000 TL değerinde ses sistemi hediyesiyle TV dip fiyata geliyor alana hayırlı olsun https://www.amazon.com.tr/dp/B0FLQN49NM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  2. B

İTOPYA YENİ OEM PAKETLER

İtopyada var ise önerebileceğiniz 16 gb ekran kartlı arayış içindeyim hocam
  3. B

İTOPYA YENİ OEM PAKETLER

5060Tİ veya 5070ti Amd İşlemcili bilgisayar önerisi yapabilecek olan var mı?
  4. B

🔥İndirim Samsung 48S90F 4K OLED 49.999 TL

Samsung'da %10 indirim kuponum bulunuyor isteyen olur ise televizyonu alırken verebilirim
  5. B

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Gümrükten geçmez bu hocam
  6. B

MSI Bilgisayar Bileşenlerinde Yılın Son Kampanyası!

Amd Ryzen7 9800 işlemcim ve 5070 Tİ Ekran Kartım var, bu indirimlerden alabileceğim yararlı bir ürün var mı bilgisayar topluyorum sadece 2 parçam var
  7. B

Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Beyler ibandan kişiye ulaşılma şansı yok mu?
  8. B

0501li numaralar genelde yeni alınmış ve dolandırıcı oluyor, kendi numarası değildir.
  9. B

Beyler sizde yazın ekran kartı var mı diye numaraya
  10. B

Yazlık Ev için Hangi Konumu Seçersiniz?

Gelibolu bolayır veya güneyli deniz saros körfezi tadından geçilmez
  11. B

Yurtdisi 15 pro alinir mi

Hocam çift fiziki simli almaya ve imkanın var ise 0 almaya bak
  12. B

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Sepette sadece işlemciyi intel yerine yükseltmek yerine amdye geçirtmeye izin verse düşünüyordum bu kasayı
  13. B

Yurtdışı telefon nereden alınır

Nerede ikamet ediyorsun hocam ?
  14. B

Beyler 5080 önerisi istiyorum hemen alıcam şimdi?

Buyur kanka https://www.amazon.com.tr/dp/B0BT9R5XNN?tag=akakceprime-21&psc=1
  15. B

Samsung Oled Televizyon

Teşekkür ederim hocam değerli yorum ve katkıların için
  16. B

Samsung Oled Televizyon

Beklememi mi önerirsin hocam daha da zamlanır mı diye düşünüyorum. Faizler biraz düşünce şimdi altında artıyor belirsizlik diz boyu
  17. B

Samsung Oled Televizyon

Merhabalar Sevgili Forum Üyeleri Geçen ay Samsung 65S90F Oled televizyona karar vermiştim. Aralıkta nişanda para toplayıp almayı düşünüyorduk eşimle fiyatlar 105 Bin TL'ye kadar dayandı. Kasım ayında 80 Bin TL + Ses sistemi hediye veriyorlardı. Fiyatlar düşer mi bilmiyorum kafam çok karışık 1...
Geri