Arama sonuçları: *

1. A

B450M Plus Gaming 2x16 Ram Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar, 2x8'den 2x16'ya yükselticem. Ramde nelere bakılır bir fikrim yok. Hbden 2 tane ram buldum. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Hangisini almalıyım? https://www.hepsiburada.com/g-skill-ripjawsv-32gb-2x16gb-3600mhz-ddr4-ram-f4-3600c18d-32gvk-pm-HB00000QN0OB...
  2. A

R5 3600'dan yükseltme

Onu da düşündüm ama aradaki farka 2x16 ram alırım diye karar verdim. 2 sene içerisinde DDR5'e geçmeyi planlıyorum zaten.
  3. A

R5 3600'dan yükseltme

Selamlar TUF-B450M plus Gaming anakartım var. 3600'ü yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı 5600xtx. Ryzen 5 5600'a yükseltmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz ...
  4. A

DA-2 Sistemini Upgrade Etmek İstiyorum

Aklımda o da var.Zaten ekran kartını yükselttiğimde kasayı ve psuyu da değiştirmem gerekecek. Hiç uğraşmadan hazır mı alsam diyorum
  5. A

7800xt'ye 550w psu yeterli olur mu hocam?
  6. A

2020'de aldığım DA-2 Sistemini upgrade etmek istiyorum. 2K Monitör var o yüzden 2k oynatacak şekilde dizebiliriz. Açıkçası bu upgrade işlerine nasıl başlanır önce ne alınır pek bir bilgim de yok. Yükseltmek mantıklı mı yoksa hazır sistemlerden mi tercih etmeliyim o konuda da şüphelerim var...
  7. A

Da2 Kapanma Sorunu

Aa onu farketmemiştim videoda söyledi mi bunu 1594813604 aynen
  8. A

Da2 Kapanma Sorunu

Ram yükseltmeyi yaptım bios zaten günceldi geldiğinde ona dokunmadım 1594813263 Ekran karardı mı sende de
  9. A

Da2 Kapanma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, DA2 yi alalı 1 ayı geçti. Bendeki sıkıntı şöyle Operada dolaşırken sekmeler arası geçişte bilgisayar takılıyor, ekran kararıyor, bazen res atıyor bazen atmıyor ben atmak zorunda kalıyorum. Oyunlarda falan hiçbir sıkıntım yok gayet iyi fps değerleri alıyorum sıcaklıklar gayet...
  10. A

DA-Sistem2 fanlarında sorun mu var? Nasıl çözerim?

Fanlara baktığımda çalışmayan veya yavaşlayan bir fan farketmiyorum
  11. A

DA-Sistem2 fanlarında sorun mu var? Nasıl çözerim?

Evet arkadaşlar ilk gün anakart yükseltip siparişini verdiğim sistem geldi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Bir sorum var biosta fanın teki hiç çalışmıyor gözüküyor diğeri de stabil değil. Bir sıkıntı mı var yoksa normal mi ?
  12. A

İtopya Da2 Kargo Problemi

sende şube de yazıyor. Benimkini anlamadım ben nerde soktunuz bunu tartıya keşke yazsalardı neyse hayırlısı olsun
  13. A

Dostum seninki de böyle mi
  14. A

Hocam sabırlık bir durum yok ki kargoya verilmiştir maili gelince insan umutlanıyor. Sonra kargonu göremeyip telaşlanıyorsun madem daha kargoya verilmedi kargoya verilmiştir maili çok saçma
  15. A

Bir değişiklik yok, sizin için hayırlı olsun hocam
  16. A

Upsdeki hanımefendi barkodları firmadan teslim alan kuryemiz ordayken okutuyor direk sisteme düşüyor herhangi bir şubeye getirilmesine gerek yok dedi 1592488949 Teşekkürler dostum bugün teslim edilseydi iyiydi çok iyi olurdu
  17. A

Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim...
  18. A

Da-2 sistemi montajlı şekilde kargoya verildi.

Benimde aynı şekilde gözüküyor fakat aradığımda kargoya verilmemiştir dediler
  19. A

Da-2 sistemi montajlı şekilde kargoya verildi.

Hocam benim de böyle boş gözüküyor. Siz arayıp mı öğrendiniz ümraniye bilgisini
Geri